Super tevreden

Ik had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in huis,keurig netjes allemaal,jullie krijgen van mij een dikke 10.

Prachtig ,niets op aan te merken

De levering was inderdaad de volgende dag in orde. Volledig zoals ze was voorzien, zonder gebreken en tip top in orde.

Kwa bestelen,betalen,en bezorging,en ook van producten perfect,vind het wel jammer dat je niet kan zien wat je koopt pas in je pakket,maar dan nog perfect

Gewoon top

Kreeg mn pakketje snel binnen.

Snelle en correcte levering

prima levering

Top en snel

Snel geleverd, goed product

Heel erg goed

Ik heb besteld via deze site, volgende dag had ik het al binnen.

Geweldige service en snel geleverd

Snelle levering, uitgebreide keuze

Geweldig!

Yes, erg blij mee mr-joy

Alles op 1 plek

Prima site, alleen jammer dat er geen foto's meer geplaats mogen worden. Hierdoor heb je geen zekerheid meer of je het juiste besteld of zoekt

Levering goed, kwaliteit nog uitproberen

De levering was snel, handig dat het op een leverpunt geleverd kan worden. De kwaliteit ben ik nog niet verwonderdt van, maar ik ben tevreden

Goed en snel

Snelle goede levering

prima service

Supersnelle afhandeling. Wel jammer dat het zó snel gaat dat jee een vergissing niet meer kunt corrigeren maar verder helemaal top

Verbaasd door snelle levering.

Supersnel geleverd. Alles netjes in orde, top!

Beste aankoop en snelle levering

Heel goed webshop Prompt en snel service en delivery Product is perfect Prijs is heel goed Super blij. Ik ga meer kopen hier

Geven aan volgende dav bezorgd, dat is niet gebeurd

Geen omschrijving verder nodig

Slecht service

Ik heb om vrijdag en bestellen geplaats in zou ik die de volgende dag moet hebben Ik heb nog niks ontvangen

Erg tevreden

Mooi aanbod, snelle service, goede kwaliteit.

Snel

Goed verpakt

Eerste maal besteld hebben lang moeten wachten Nu was het de tweede keer en de dag erna was het al geleverd Dus nu tevreden

Super snelle verzending en betaalbaar

Super snel geleverd had alleen graag jullie eigen beschrijving van de e cigaret gehad kan eenvoudiger naar mijn mening

1e keer goed 2e keer slecht dus niet m eer voor het weekend bestellen want dan wordt er niet gelever

Jammer dat er in het weekend niet geleverd wordt hoorde al van mijn schoonzoon duurt paar dagen

Ondanks ik geen complete bestelling ontvangen heb, na 1 mailtje al netjes geld retour gekregen voor ontbrekend artikel. Dus ik ben zeer tevreden!