Slecht

Ik heb een pakketje besteld welke de volgende dag geleverd zou worden. (Super!) maar Het pakketje is door de bezorger geretourneerd omdat de verzend gegevens niet zouden kloppen. De gegevens op de bon kloppen echter helemaal. Na 2 keer mailen en anderhalve week verder heb ik geen reactie en geen idee waar mijn pakket is.

Tot nog toe erg tevreden

Volgende dag bezorging blijkt onzin

Beetje jammer dat voor 11u 'savonds bestellen dus NIET leidt naar bezorging de daarop volgende dag (op pakketpunt nogwel).. Suf om zoiets te beloven en niet na te komen! Partner dan niet met een falende DHL. Ongevraagd geen afbeeldingen mogen tonen zijn de regels. Waarom zie ik geen vraag of optie om het van mij uit toe te staan??

SUPER!!

Gisteren besteld en vandaag ontvangen. Ik ben heel tevreden super goede service!!

Supersnelle levering!!

Voor het eerst iets besteld, supersnelle levering. Bestel hier volgende keer zeker weer!!

Snel bezorgd.

De bestelde producten heb ik snel binnen gekregen.

Er is niks geleverd

Het is fijn dat je zoveel mailtjes krijgt en dat maakt het ook duidelijk, maar nu staat er dat er al geleverd is maar dat klopt niet want heb nog niks.

Verzending zeer slecht

Vorige week vrijdag voor half 11 besteld nu is het dinsdag nog steeds niet binnen Eerder wel besteld maar dat was wel optijd binnen

Subliem

Gekregen wat ik besteld had en op de afgesproken dag geleverd

1ste bestelling gedaan en precies gekregen wat ik besteld had en ook nog keurig netjes volgende dag in huis! Verdiend dus een 10!

Zeer slecht

Voor 23:30uur bezorgt is volgende dag in huis is helemaal niet zo. Ik had bestelling geplaats gisteren voor 20:30uur maar me pakket is vandaag pas verzonden en krijg hem woensdag heb mail gestuur krijg geen reactie op. Vind erg jammer maar vind dit niet de service die op de website staat.

Bestelling voldeed boven verwachting

Vlotte afhandeling, snelle levering op het door mij uitgekozen moment. En de bestelde artikelen voldeden VER boven verwachting!!!

Prima, geen poespas. Gewoon makkelijk bestellen, betalen en binnen een werkdag in de brievenbus geleverd.

Zondag besteld voor 2300 uur

En pas maandag op de post gedaan, zodat ik dinsdag (vandaag) mijn post kan ontvangen tussen 1400 en 1800…

Snel en goedkoop

Snel in huis en goedkoop

Super snelle service

Snel

Snel bezorgd en niet duur

Ik vind het wel een goeie site.

Ik vind het een goeie site maar jammer dat je de plaatjes niet kan zien maar ik snap dat dat niet kan omdat het over een paar maanden illegaal word

Snelle en correcte service

Zeer snel in levering bij een zeer uitgebreid assortiment van topkwaliteit merken. Heb na de Smok Rigel Pro en Rigel Mini gekozen voor Eleaf. Fijne, heel fijne kit.

Had een bestelling geplaatst later op de middag en de volgende dag al in huis!

Slechte ervaring

Krijg niemand te pakken en geen mails terug .bestelling geplaatst donderdag avond ,zou vrijdag in post krijgen als brievenbuspakkêt .pakket nooit aangekomen en geen verdere bericht erover na meerdere malen te bellen en meerdere malen te mailen.schandalige service en schandalige zaak .wil me geld terug

Goede service!

Snelle levering en goede producten!

Snelle bezorging

De ene dag besteld, andere dag in huis! Je wordt netjes op de hoogte gebracht over hoe laat het pakketje wordt afgeleverd. De bestelde producten moet ik nog proberen, daarover kan ik dus nog niets zeggen. Maar de volgende bestelling is zeker weer hier!