Goede service!

Snelle levering en goede producten!

Snelle bezorging

De ene dag besteld, andere dag in huis! Je wordt netjes op de hoogte gebracht over hoe laat het pakketje wordt afgeleverd. De bestelde producten moet ik nog proberen, daarover kan ik dus nog niets zeggen. Maar de volgende bestelling is zeker weer hier!

Misleading delivery time

If you want next day delivery, order from somewhere else.

Oke

Redelijk aanbod en snelle levering

Slecht geregeld vind ik

De bedoeling was dat ik vandaag in huis zou hebben in plaats van maandag

Goed en sneel

super snel geleverd

Super snelle levering en ook nog voor een super prijs

Lekker snel geleverd en goede prijs!

cud have pictures of disposable e cigaretes and how much puffs they have

Good

Helemaal top

Alles op voorraad en snelle bezorging.

Excellent

Snelle service,keuze in overvloed voordelig

Zeer tevreden als ik mijn bestelde ontvangde

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen..

Geweldig!

Ik heb 2 wegwerp vapes gehaald van jullie en een blueberry ice e-liquid. De e-liquid is echt heerlijk fris en lekker ik raad het zeker aan. Ik ga van deze website meerdere dingen moeten kopen, ze komen de volgende dag gelijk voor je huis!

Super snelle levering!!

Savonds om 22:00 besteld en de volgende dag al binnen. Top service

Top producten en snelle verzending

Mega snelle verzending, helemaal top!+

Pakket niet aangekomen

Besteld via mr joy op zaterdag en maandag om 16:50u is mijn pakket volgens de track en trace geleverd. Het pakket heb ik nooit ontvangen… mail gestuurd, maar nog niets van vernomen.

bezorg het pakket a.u.b. in de doos in de deur

Ik heb informatie gekregen dat het pakket 3SQLW658386081 op 09.07 tussen 14.00 - 18.00 uur zal worden afgeleverd. Laat de leverancier het pakket in een doos in de deur achter. Ik ben niet thuis tijdens deze uren

Slechte service

Vrouw heeft een bestelling geplaatst welk niet geleverd is. DHL gesproken en Mr. Joy gemaild (aangezien het telefoonnummer alleen maar verwijst naar het sturen van een mail) en een week later nog steeds geen oplossing. Het is aan de leverancier om dit met de courier op te lossen niet aan de klant om de dupe te zijn van een verkeerde levering

Snel en super goed!

Ik ben er heel blij mee. Ik neem de 0mg omdat ik zo op een betere manier party rook. Veel keus en ze zijn er mega snel.

Snelle levering goeie kwaliteit

Super service

De overzichtelijkheid van de site kan misschien wat beter, maar correcte prijs, en na bestelling snelle levering (BE) van het juiste product. Top!

Snel geleverd, veel keuze

Altijd veel keuze in smaken. Heel snel geleverd!

Veel keuze/snelle levering!

Genoeg keuze op hun webshop en snelle levering zoals beloofd.

Leuk aanbod en snel geleverd

Jammer genoeg was één van de e-liquids die ik bestelde reeds voorbij vervaldatum bij levering.