Snelle bezorging

Makkelijk bestellen, snelle bezorging, goede producten

Goede kwaliteit spullen en snelle levering

Heel snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt. Heel fijn

Perfect!

Super snel! Netjes ingepakt!

heel slecht.

Ik kreeg een e-mail met de mededeling dat de bestelling was afgeleverd op zaterdag 187/06 om 17.00 uur. Tot nu toe eigenlijk niets ontvangen. Bedankt voor het ondernemen van actie.

Snelle levering en goeie producten en kan door de brievenbus dus topp

Makkelijk bestellen en snel in huis.

super!

snelle levering en alles naar verwachting!

Ik had mijn bestelling snel binnen en kon alle info op de site vinden

Na een foutje bij het sorteren is het toch nog snel geleverd

Alles prima!

Snelle levering, en heerlijke vapes

Goed product zoals omschreven

Goede ervaring met website groot minpunt is en dat vind ik een hele kwalijke zaak dat het product al lang bezorgd was zonder dat ik er iets van wist toen ik wat gereedschap in de tuin weg ging halen lag daar ineens een pakketje dat was ergens onder gelegd geen briefje in de brievenbus dus iedereen had het er weg kunnen halen zonde dat ik wist dat het bezorgd was dit was bezorgd door DHL hopelijk doen jullie iets met deze informatie om herhaling te voorkomen

GEWELDIG

Op tijd geleverd, top

Snelle levering en goede producten

Fijne website en snelle levering

Juiste producten zijn goed afgeleverd op aangegeven adres.

2 elfbars defect

2 elfbars waren defect en alleen eentje deed het

top!

snelle levering, top producten.

Smaakt goed en betaalbaar

Foutje gemaakt, maar meteen goed hersteld.

Ik had 5 producten besteld en in bet pakket zaten maar 2/5 producten. Toen heb ik de klantensercice gemaild en zij hebben dit meteen opgelost. De volgende dag lagen de 3 andere producten in de brievenbus. Goede service en snel bezorgd!

Top service!!!

Zeer snelle verzending

Altijd op tijd en prima kwaliteit!

Ik bestel al jaren bij o.a bij mister Joy en Ben heel tevreden over u producten, service en kwaliteit!

Good,fast,trustable

Everything went fast and good

• Ajánlnál minket? Yes

Incompetentie met verzenden

Prima aanbod alleen zeer slechte levering

Zeer goede service

Diverse smaken en gaan ook lang mee als je het op een rustige manier gebruik. Alleen DHL geeft niet optijd aan als het geleverd is. Kreeg veel later een melding terwijl het al in de brievenbus lag.