Pakket fout

Ik had 4 smaken besteld en kreeg 2 dezelfde binnen terwijl ik 4 verschillende had besteld. Daarna geprobeerd te bellen zeggen ze dat je moet mailen, heb een mail gestuurd 5 dagen later nog niks gehoord.

Bezorging klopt gewoon niet.

Vrijdag voor 12 uur besteld !!! S,avonds in huis . Nu dinsdag en nog steeds niet .

Ik heb het pakketje nooit gekregen

Ik kreeg een mail dat hij vrijdag bezorgd zou zijn maar heb nog steeds niets binnen.

te laat

komt te laat dus heb ze niet meer nodig

3 besteld en betaald, 1 ontvangen en geen reactie.

3 besteld, slechts 1 ontvangen. Bericht gestuurd, wordt beloofd dat er binnen 48 uur gereageerd wordt maar helemaal niks.

Weer geweldig om nieuwe smaken van mr J te ontvangen

Blijft spannend om de vele soorten uit te proberen, maar in iedere keer toch weer lekkere gevonden bij Jou. Ook de bezorging is top. Van mij zo doorgaan hopelijk nog vele jaren, zeker nu ze de tabak absurde prijzen willen gaan vragen. Dit is en blijft een vele betere alternatief!

Accurate, reliable and fast delivery sho.

I am so satisfied with your shop. Finnaly found unique parts for my pod system that other shops can't offer for a reasonable price, thank you.

top

Zeer snel geleverd, veel keus, goede informatieve website, ik bestel hier altijd mijn liquids

Goede service snel leveren,ik ben helemaal tevreden

Super snelle levering!

Super snelle levering !

Zeer rappe levering en informatie

Rappe levering !

Nette service snelle levering

Nette service Snelle levering Duidelijke site Netjes verpakt Eigenlijk niks op aan te merken .

Binnen 24 uur in huis

Sneller dan bol.com

Goede producten en snelle levering super blij mee

Er was een flesje over de datum na email contact had ik de volgende dag een nieuwe in huis.

Super snel geleverd

Zeer snel

Lekker smaakje

Makkelijk besteld snel geleverd

Zeker aan te raden

Overzichtelijke site,snelle levering

Werkt perfect

Alles precies als verwacht

Veel aanbod online en super snel geleverd. Helemaal top

Top service!

Ze hebben precies wat je nodig hebt

Slecht

Je besteld wat, en vervolgens wordt het nooit geleverd! Je krijgt bericht van track en trace dag je pakket is bezorgd maar ik heb niks ontvangen. Klantenservice gemaild, die gaan het uitzoeken vervolgens hoor je niks meer. Track en trace staat nu op niet geleverd en de verwachte lever datum word steeds verplaatst. Slechte service. Ben benieuwd of het pakje ooit geleverd gaat worden

Snel en goed geregeld

Verkeerde gekregen

Ik heb eerst de verkeerde bestelling gekregen. Wel goed opgelost en het goede pakket nagestuurd gekregen! Goede service