Snelle correcte levering

ging allemaal harstikke goed

Zeer goede 1e ervaring!

Duidelijke site, zeer snelle service. Ga zeker weer bestellen

Goede snelle sevice

Pakket lag in de bus bij aankomst van t werk. Goed verpakt product netjes en verzorgd.

Snelle levering en de producten die ik besteld had

Ben zeer tevreden

Site met foto's zou mijn voorkeur hebben

Top! Snelle service!!

Maandagavond besteld, dinsdag geleverd.

Alles dik in orde

Zeer goed,zeer snel

Goede en snelle service

Prima geregeld bij mr. Joy

Misleiding van producten

Ik schrijf op die site rpm 40 en koop daar de pods en coils maar blijkt dat er verschillende zijn er staat daar nergens vermeld 13 euro naar de tiefus

Levering pas na 2 weken

De eerste keer dat ik bestelde was het er pas na 3 weken. Nogmaals geprobeerd. Ondertussen 3 dagen geleden besteld en nog geen bevestiging van verzending.

Te laat geleverd

' Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis.' Bestelling gedaan op donderdag 26 mei om 18:25. Vrijdag niet geleverd en geen bericht. Zaterdag om 00:36 bericht dat er vertraging is en zaterdag geleverd zou worden. Zelfde dag om 17:01 weer bericht dat er vertraging is en maandag geleverd wordt. Uiteindelijk maandag binnen gekregen. Als het niet de volgende werkdag geleverd kan worden, zet het dan ook niet op de site.

Geweldig en volgende dag in huis!!

Super zaak!!!

Goede snelle service

A place to trust

Snel geleverd.

Na het bestellen heb ik het na 2 dagen binnengekregen. Netjes verpakt in een kleine doos.

Snelle levering fijne webshop

Zelfs op ameland is het binnen 24 uur bij je in huis! Wat een lop service

Overzichtelijk en snel

Duidelijke site, veel keuze en had snel mijn bestelling binnen

Snelle service goede kwaliteit

Zeer snel geleverd

super en snel bezorgd

Beetje jammer

Snelle levering, keurig verpakt alleen verkeerde kleur beetje jammer

Klantvriendelijk en snel geleverd

Klantvriendelijk en snel geleverd. Komen afspraken na, en ja, de slogan vandaag besteld morgen in huis klopt inderdaad. TOP!

Snelle levering en goed product

Product als omschreven en werkt zeer goed Ook een snelle levering