Ik zou iedereen aanraden te kopen bij mr-joy.

Snelle levering en betrouwbaar.

Snelle levering super

Redelijk tevreden

De website is via je telefoon niet gebruiksvriendelijk. Erg rommelig. En verder vind ik het echt waanzin dat ik na een eerste bestelling tot en met de verzending in totaal 6 mailtjes krijg met verschillende informatie. Des al niet te min zal ik jullie wel aanbevelen bij collega-rokers.. ;-)

Service goed helaas niet tevreden met het product

Ik vond de watermeloen ice wegwerp voom erg lekker dus dacht koop de navullingen helaas komt de smaak totaal niet in de buurt van de wegwerp voom

Komt levertijd niet na

Helaas wordt de levertijd niet nagekomen

Goede website

De website is handig in gebruik, het afhandelen van de bestelling liep prima af. Het enige wat ik wel een beetje mis is een soort van begeleiding voor mijn keuze (Quick start guide bv.)

Veel keuze en snelle levering

komen hun afspraken na!

goeie smaken snel geleverd en houden je op de hoogte!. top bedrijf!!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering

Super snel service.

Blij met mijn aankoop.

Besteld , ontving direct een update over de levering. Het werdt snel geleverd in een nette brievenbus pakket. Klantenservice reageerde snel op mijn vraag. Kortom ben blij met mijn aankoop en de service.

Top service en snelle levering

Tevreden!

Snelle en complete levering, zoals gewenst.

...

Liquid quality satisfy me

I need pictures to be perfect, now 9/10

Snel en gemakkelijk!

Zeer handige website. Snelle levering. Goeie prijskwaliteit

Tevreden

Snel verstuurd en ontvangen.

Was well okay

Die bestelling was well snell afgehandeld alleen ik vind het well jammer dat terwijl ik voor 23:30 besteld had dat ik nog steeds twee dagen moet wachten

Bezorgdatum

Goedenavond er staat als ik voor 23:30 bestel. Krijg ik hem volgendedag binnen maar ik krijg naderhand een email dat mijn bestelling vrijdag komt? Hoe kan dat? Groetje ayoub

Top! Snelle levering!

Snelle levering, top product! Heel content!

Levertijd niet zoals geadverteerd

Op dinsdagavond rond 20:00 uur een vape kit besteld. Zou de dag erna (woensdag) geleverd worden. Zonder opgave van reden wordt het dus nu ineens 2 dagen later op vrijdag omdat Hemelvaartsdag er tussen zit. Hoop dat het pakje inderdaad vrijdag aanstaande wordt geleverd. Ik heb telefonisch contact gezocht maar kreeg een ingesproken bericht te horen dat er alleen via de mail contact mogelijk is. Beetje raar maar goed. Dus vervolgens via de mail contact gehad. De medewerker kon alleen maar "excuses" zeggen en verder niks. Ze kunnen ook een medewerker heen en weer laten rijden zodat ik niet twee dagen langer hoef te wachten. Geen korting of wat dan ook aangeboden gekregen. Adverteer dan ook niet met "de volgende werkdag in huis"!!

Gewoon altijd,snel en goed

Snelle levering,goede service

snel

snelle verzorgde leverng.

Voor 22.00uur besteld volgende dag in huis

Toch jammer dat dat niet is gelukt...

Prima service.

Gunstige prijzen, goed verpakt en snelle verzending. Enige verbeter puntjes Bij de verschillende disposables een betere smaak omschrijving en niet overal staat hoeveel puffs.