Veel keus. Snel verzonden en geleverd.

Scepties maar alles prima!

Door de beoordelingen op google was ik scepties maar alles is snel (binnen de afgesproken tijd, voor 23:00 besteld morgen in huis) geleverd!! Ook het aantal en de houdbaarheids datum klopte gewoon. Goeie prijs! (Bij andere webshops duurder).

Top , snel geleverd

HELEMAAL GOED

Is goed

Het is eerste keer

Zeer snelle levering

21u30 besteld, dag later al geleverd.

Gewoon goed

Puff bar

Ik heb mijn bestelling gekregen maar een van de puf bar doet het niet

Goeie service was niks aan gelogen volgende dag netjes in huis!

nieteens binnengekegen

nou ik had t bij de coop laten bezorgen, kom ik aan word ik verteld dat dhl niet aan de coop levert nou helemaal leuk en aardig maar waar is mn pakket dan, heb m ook niet aan huis gekregen en er staat dat ie afgeleverd is

Goede prijs kwaliteit en erg snelle levering.

Goede prijs kwaliteit en erg snelle levering. Wel jammer dat er staat gratis verzending vanaf 20€ en dat er toch 4,95€ bij is gekomen. Ik heb dit ook vermeld bij opmerkingen in de bestelling maar geen antwoord.

Top service en levering!

Ik bestelde dit in 2 winkels in België en na 1 maand nog niets.. ik zocht het zelf op en kwam uit bij Mr joy.. besteld en dag nadien in de bus! Top gewoon! Ik denk de hele voorraad te bestellen!

Proefopstelling goed en snel geleverd

Helemaal goed

Snelle en correcte levering

Snel en effectief

Snelle en goede aflevering.

Goed goedkoop

Vlug geleverd ' goede producten

Super snel in huis echt top!

Snelle levering volgende dag had ik het al in huis!

Perfect!

Alleen maar positieve ervaringen met Mr Joy! Zoals hun naam alleen al beschrijft, Joy! Men bestellingen komen razend snel in de bus, zoals ze beloven. Altijd correct en nog geen foute bestellingen gekregen. Absolute aanrader!

Snel en goed

Heel het internet afgezocht voor een specifieke smaak. Mr joy had precies wat ik nodig had en ook als enige! Meteen besteld en ze hadden een super snelle levering! Echt blij met deze ervaring, ik ga zeer zeker weer bij jullie bestellen!

MAKKELIJK EN SNEL

het was snel bezorgd en makkelijk besteld, ook de betaling ging soepel.

wtf is dit???

PostNL zogezegd geweigerde levering. Gans de dag thuis en nooit iemand gezien. Mrjoy kantendienst nu al enkele dagen niets van gehoord ook al kan ik via track en trace zien dat het pakketje al 3 dagen terug is bij de verzender. Geen spoelen ontvangen, geen communicatie meer, ... Wtf is dit?? Ik geef ze nog enkele dagen voor ik stappen onderneem.

Slecht pakket kwam te laat aan

Ja het pakket kwam te laat aan

Onduidelijke website

Het is dat een vriendin van mij ze al heeft en ik daardoor wist wat ik kon verwachten maar de website is wat verwarrend misschien komt t doordat er geen afbeelding bij staat.

Hele snelle levering

Niks binnengekomen!!!!!

Bestel nooit meer hier!!!!

Excellent Service

8 out of 8 orders delivered within EU. Some orders took 1 week for delivery some took 2 weeks total overall great eshop various eliquids easy navigation