Vlotte levering

was laat binnen zelfde dag

doen zaken met DHL zijn niet de snelste. zijn andere sites sneller. wel ruime keus toch 3 sterren waard.

Heerlijke exotische smaken, super vlotte levering. Top exemplaar om te kunnen stoppen met roken van sigaretten!

Quick delivery

Parcel came in a day

Makkelijk

Het ging super snel, had geen moeite met het beslissen van wat ik wouw.

perfect

een goede snelle levering en een goede kwaliteit vapes!!

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Snelle levering en kwaliteit

Binnen de dag geleverd in België en goed verpakt.

S’avonds impulsief besteld, volgende dag binnen!

Prima levering, ze mogen alleen wel wat doen aan de valse lucht in de pakketten. Deze kunnen een stuk kleiner.

Past niet door de brievenbus!!!

Mr joy kiest ervoor om kleine flesjes liquid in een doos te verpakken. Hierdoor past het niet in de brievenbus en werd het bij de buren bezorgd. Als het even kan, bestel ik liever niet meer hier om deze reden.

Alles wat ik heb bestelt is netjes binnnen gekomen en gewoon de goede kwaliteit dus overal is alles top!

Levering duurde langer dan vermeld.

Voor 23.30 uur besteld, naar niet volgende werkdag bezorgd.verder wel goed.

Heerlijke frisse vapers , frisser Dan een sigaret , zou dit iedereen aanraden !!

Great!

I am happy with Mr. Joy. Fast delivery, large selection and super taste of liquids. Thanks!

Uitmuntend

Top site met goede producten

Snelle levering na paar uur gelijk verzonden en een erg goed product voor een goeie prijs

Net een smok nord2 kit gekocht , Zeer goedkoop voor goede kwaliteit Deze site een 10/10

Duidelijke site met goede uitleg en snel geleverd

Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Mr. Joy. Hij had precies wat ik wilde hebben voor een redelijke prijs.

Snel en netjes bezorgd en makkelijk te bestellen,goede communicatie via de mail.

Bezorging is waardeloos

Snel besteld. Ging prima. Alleen het bezorgen… Drama. Ik heb mijn bestelling nog niet in huis. Week verder. Zoek svp een betrouwbare bezorgdienst

Aanrader

Goede producten, eerlijke prijzen en snelle levering

Niet de volgende dag geleverd

Ik heb mijn product terug gestuurd omdat het de verkeerde was. Via post nl Graag mijn geld retour Groet Joke Bronkhorst

De beste electronic smokings

Top service!

Spic & span zoals het hoort!

Bestelling geplaatst vervolgens gevraagd om de leveringen wanneer het zou komen.Allebei de antwoorden waren een snelle jelle zoals het hoort!Artikelen die hier op voorraad zijn heeft menig ander webshop in NL niet op voorraad!Ik wens deze firma veel succes!

Zeer tevreden met mijn bestellen bij mr-joy

Voor de eerste keer een aankoop gedaan bij mr-joy. Ruim assortiment en zoals vermeld op de website werd de gewenste bestelling binnen een werkdag geleverd. Een aanrader!