Oprecht en snelle service !

Eerste keer dat ik online bestel en meteen top kwaliteit !

Betrouwbaar

Besteld,dag erna in huis! Alles netjes verpakt in een goeie verpakking! Product voldoet ook ! Betrouwbare overzichtelijke site. Veel keus!

Eerste keer besteld

Ik heb het eerste keer besteld en het was optijd geleverd super !!!

Quick & correct service!

Goed en snel

Zo kan het ook

goede prijzen, snel bezorgd! prima kwaliteit

Netjes en snel verstuurd en snel ontvangen

Ik heb mijn pakketje snel ontvangen en heel netjes verpakt ik ben helemaal tevreden.

Slechte ervaring

Vorige week vrijdag besteld na een week pas gestuurd onprofessioneel!!!

Super goeie service

Website is luid en duidelijk, service is ook uitstekend

Goeie service

RIP OFF Store!!! Do not buy here!!

All the E-Cigs were payed but never delivered. All the 5 Star customer Rating must be bought! No answers to all the Mails i have send them. Never have I seen duch a bad store!

Très bien

C'est ma première commande chez "Mr Joy". Au préalable je me fournissais en liquide "miller's" auprès d'une autre entreprise des Pays-Bas. Celle-ci ne faisant plus d'expédition en France, je suis heureux d'avoir trouvé "Mr Joy". Le choix de produits est vaste, l'envoi est bien conditionné. Seul le délai de livraison m'a paru un peu long (7 jours) mais il est vrai qu'il y avait le 1er mai...

Al 2x voor 100€ besteld

Super, snel, goeie

Herausragend

Gute Auswahl und unglaublich schnelle Lieferung,

E sigaret met lege batterij

Stuur je een mail word niet eens op gereageerd

Top service!

Super snelle verzending, goede kwaliteit. Niks op aan te merken!

Very satisfied

Finally I great online shop. Fast delivery and very good products . I am impressed. Top !

Ik heb het pakket nog niet binnen gekregen maar ik hoop dat het is wat ik had gehoopt

Goede informatie en snel geleverd

Goede informatie over de producten en hoe te gebruiken alles was snel geleverd

Goede en snelle levering

Het was even zoeken naar de vape aangezien die niet duidelijk in het rijtje aangegeven staan. Maar via de zoek opdracht gelukkig wel gevonden.

Snelle verzending

Vape lekt en smaken over datum

De vape lekt waardoor ik al te veel vloeistof in mijn mond heb gekregen. Daarnaast zijn de smaken over datum en absoluut niet lekker.

Prima doenst!

So vinnigt en maklijk!

Super tevreden, veel keuze en onwijs snelle verzending altijd, top !!!

Ik ben erg tevreden. Veel variatie in smaken en merken en altijd super snelle verzending. Wel jammer dat er vaak veel producten uitverkocht zijn.

Voltreffer

Gewoon je eerste hijs weet je al hij is perfect niet te hard zuigen en alsnog veel rook beste Voom ooit fantastisch