Snelle verzending

Binnen 24uur is mijn pakket bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendtraject. Helaas was de verpakking iets open toen deze is bezorgd. Er is gelukkig niets uitgevallen. Ik zou deze website aanraden.

Nooit ontvangen

Zondag middag 24-4 besteld. Zou volgende dag bezorgd worden. Tot op heden niks ontvangen!!!

Supersnelle levering, ruime keuze!

Ruime keuze in wegwerp vapes, fijne overzichtelijke site. Hele snelle afhandeling en supersnelle levering! Top!!! Mr joy is een echte aanrader, zal hier vaker bestellingen plaatsen, dank je wel ;)

Very good service

Very good service

Heerlijke smaken!

De vape gaat onwijs lang mee en heeft echt waanzinnige smaken. Ze ze klein en compact waardoor ze makkelijk zijn mee te nemen! Ik ben fan!

Top ervaring, snel en goedkoop!

Goede service, goedkoop. Boven 20€ geen bezorgkosten. En alle producten die je wilt hebben ze!

Online besteld en echt super snel bevestiging gekregen dat mijn product was verzonden. Ontzettend blij met hoe snel mijn order verwerkt is!.

Super snel mooie mod En een goede uitleg op internet

Snelle levering van producten

Goede duidelijke site en snelle levering

Mooi aanbod, snelle levering

Mooi aanbod, snelle levering

Hele goeie service

Een Vape was kapot en binnen een dag kreeg ik een nieuwe

Snelle levering!

Goede service, snelle levering. Top!

Perfekt

Alles super

Bestelling geplaatst op zondag en maandag al in de brievenbus in België ! Voornamelijk de keuze uit de verschillende smaken en merken zijn een topper!

Klantenservice is top. De beschrijvingen bij alle producten helpt wel voor als je nieuw bent. Ik heb voor een vriendin wat dingen gekocht en ze was er tevreden mee. Alles ging zeer soepel en verzending is snel! Ik raad Mr. Joy aan :)

Mega goed! Uitstekend!!

Heb veel keuze gehad en daardoor heel veel gekocht. Super snel verzonden. Heb de dag zelf gekocht en dezelfde dag was het al opweg naar mij. Super verzending en super vriendelijk. Zeker een aanrader voor mensen die willen vapen.. ook voor mensen die niet vapen er is 0mg nicotine. Top echt een dikke aanrader!!

Mwa

Ik heb gisteren bestel voor 23 uur alleen ik ontvang mijn bestelling pas 2 dagen erna. Er staat duidelijk vermeld dat het dan de volgende dag in huis ligt

Lekkere smaakjes

Snelle levering Veel op voorraad Kwaliteit/ prijs verhouding is top

Makkelijk te bestellen uit een zeet groot assortiment voor voordelige prijzen! Ik bestel zeker nog eens. Dikke aanrader !!!

Всем советую

одноразовая сигарета в картонной коробке. Выполнена из высокопрочного пластика. Поэтому не царапается в кармане ключами и не разбивается в случае падения. Отличный вариант для тех, кто не представляет своей жизни без курения. Дает яркие впечатления от процесса курения. Имеет яркий дизайн ☆ ☆ ☆ a disposable cigarette in a cardboard box. Made of high-strength plastic. Therefore, it is not scratched in the pocket with keys and does not break in case of a fall. A great option for those who cannot imagine their life without smoking. Gives vivid impressions of the smoking process. It has a bright design

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Goed overzicht van de voorraad. Helaas sommige eerste keuze smaken niet meer op voorraad of in de gewenste sterkte. De prijzen zijn wel beter dan bij sommige andere webwinkels. Sowieso heb ik moeite met betalen van 5.95 voor 10 ml. Terwijl ik 500ml in het buitenland kan bestellen voor 30 euro... prijzen van de 10ml flesjes lijken zwaar uit verhouden met de DIY juices. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Levering is snel en netjes. Heb de smaken nog niet kunnen proberen.

Goed assortiment, service is zoek.

Ze hebben een groot assortiment met goede voorraad. Het enige wat mij tegenvalt is dat wanneer je bestelling niet volledig geleverd word, dat het service zoek raakt. Ik had contact opgenomen, ze vroegen of het prima was om het bedrag over te boeken ivm verzendkosten, milieu overwegingen. Dat vond ik begrijpelijk, maak er niet echt een probleem van. Alleen dan hoor je er niets meer van en het geld word ook niet overgeboekt. Dat vind ik best jammer, heb ook eens een pod gehad dat na een paar dagen al verbrand smaakte en een flesje waarvan het snoetje gescheurd was. Kan allemaal gebeuren, defecten producten zitten er nou eenmaal tussen van tijd tot tijd, daar ontkom je niet aan, daarover doe ik ook niet moeilijk. Wel vind ik het belangrijk, al is het symbolisch, om wel als een klant dan aangeeft dat het niet volledig geleverd is waar je netjes voor betaald hebt, vanuit hun kant niet netjes het even rechtzetten. Kleine moeite om het betaalde bedrag van een niet ontvangen product even terug te betalen, het was slechts 4 euro. Alsnog raad ik mensen Mr Joy aan, ondanks dat ik daar zo niet meer zal bestellen ivm verlies van vertrouwen.

Verkeerde gekregen of besteld

Ik had naar mijn gevoel voor de laagste dosis nicotine gekozen en tijdens het bestellen is dat naar 18mg gegaan en die gebruik ik simpelweg niet. Simpelweg waarschijnlijk mijn eigen schuld maar wel een beetje vervelend

Bestelling voor 11:00 besteld (zou dus de dezelfde dag in huis moeten zijn). Echter 3 dagen gewacht op mijn bestelling. Verder niks te klagen, producten voldoen aan mijn verwachtingen.

Goede service en een snelle bezorging!

Tevreden met de bestelde producten en service. Erg snel bezorgd en geen enkele problemen ondervonden.