Verkeerde levering

Het is de eerste keer dat ik bestel , helaas de verkeerde coils ontvangen . Ze gaan alsnog de juiste toesturen . Komt vast goed

Netjes

Netjes alles binnen en snel binnen

Prima producten en levering

Heb de 0 procent nicotine producten besteld en zeer tevreden mee!

Communicatie was top, snelle levering!

Super fijn dat je bij elke stap (voordat je het pakketje binnen hebt) een mailtje ontvangt. Ook een super snelle levering wat echt top was! Ben heel blij met de producten die ik heb aangeschaft.

Snel binnen goed contact

Ze houden goed cobra en het word snel geleverd

goede en snelle levering

Alles vlot en snel geleverd.

Ik heb vape gekocht

Het was heel lekker en het werkt goed

Fast great

Amazing

Mega snelle levering!

Donderdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis. Echt een bizar snelle levering. kwaliteit van de producten is ook top! Zeer tevreden.

Duidelijk en snel

Ondanks dat er geen plaatjes gebruikt mogen worden is de informatie duidelijk en uitgebreid.

Gewoon goed, goed product, snelle verzending

Super winkel

Zeer snelle levering en super tevreden

Snel geleverd, goed verpakt en scherpe prijs

Goede winkel.

Toppie

Goede service en zeer snel geleverd. Top shop en raad iedereen aan hier te kopen.

Helemaal Top

Het is een goede service wat Mr Joy aanbied , Pakket snel binnen gekregen . Vaker bestellen op Mr Joy zal ik doen.

PRIMA

Mijn ervaring is super goed. Bij de eerste bestelling was het glas kapot,ik heb gebeld en direct kreeg ik een nieuw glaasje opgestuurd. Ook de mails zijn erg goed,je kan precies alles volgen en je wordt nauwkeurig op de hoogte gebracht van je bestelling. Dus prima service en erg vriendelijk . Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Irma

Broken products

Quite nice disposable vapes ordered 2 times but one off them seem to always be broken

Geweldige

Meteen verzonden echt top

Zij goed van smaak

Wijn goed van smaak en altijd op tijd

Veel keuze en super snelle verzending!

Eerste aankoop maar nu al super tevreden. Goede service, snelle levering en ruim aanbod!

Top service !

In het oud Hollands Mieters.

Geen woorden voor gewoon doen.

Vlot

Ik heb in hun aanbod gevonden wat ik zocht, in tegenstelling tot een aantal andere sites. Hun klantendienst heeft mij ook heel snel kunnen verderhelpen op het moment dat er een probleem was met de leveringsdienst.

Super fijne vapes

Ik heb 3 vapes hier besteld en ze bevallen mij heel goed! super lekkere smaakjes ook!