Prima shop

Goede site

Goede producten

Gemakelijk en snel besteld

Geweldig!

Hele snelle levering! Ben er erg blij mee, thank you!

Voortaan kleiner doosje gebruiken voor zo'n kleine verpakking, dat is mijn tip!

Verzenden

5 euro betaald voor avond levering vervolgens komt het een dag later

Makkelijk en snel in huis

De dag erna had ik alles al in huis.

Heb deze vapes al een tijdje gebruikt op feestjes, normaal nam ik altijd van andere maar nu toch maar zelf aan geschaft!

Ge Wel Dig!

Supersnelle levering!! Echt een aanrader

Hij is nog niet binnen

Ik wil gwn geld drm

In 1 woord : perfect !

alles perfect geregeld

Alles is zoals het moest zijn!

Super goeie services en smaakjes het is helemaal inorde en optijd toegekomen!!

zeer goed

Ik heb een e smoker vaporesso gtx 80 hij werd super snel geleverday werkt goed duidelijk erbij hoeveel pg vg verhouding er in moet en werk goed overzichtelijke website snelle bestelling en goede kwaliteit superfijn

top

top service , snelle levering , duidelijke tekst en meteen in huis.

snel geleverd

1 minpuntje,de verpakking mag wel wat kleiner!!! kreeg hem met moeite uit de brievenbus.

Word steeds snel bezorgd

Super snelle levering en fijne vapes!

Ze zijn ook net iets goedkoper dan als je ze in de winkel koopt. En veel meer smaken. Ik ga hier vaker bestellen.

Goed en snel verzonden

Goed ervaart. Snelle reactie en bevestigingen gekregen via de mail. Pakket is daarna snel aangekomen. Enige jammer is dat de illustraties op website niet toegestaan zijn (Nederlandse wetgeving helaas). Daar kan de winkel niks aan doen.

Hele snelle service ****ing snel word er bezorgd en verzend kosten is ook echt niks

Heel goed.

Snel en goede kwaliteit

Kreeg wat ik wilde

kreeg wat ik wilde volgende nde dag

Snel

Heb nu al paar keer besteld en is altijd vlot verlopen volgende dag al pakje in de bus en prijzen vallen ook goed mee dus content met mr-joy

Zeer slecht

Zondag voor 22:00 uur mijn bestelling besteld. Zei dat ie dinsdag tussen 9 en 13:00 aan zou komen en nu is dat donderdag pas. Vreselijke service!

Very good

Had some problems with payment, but cigarettes is very good

Super snel geleverd. Top

Tevreden