Best service

Snelle levering lekkere smaken!

Had een betere service verwacht

Ik heb 2 weken geleden een bestellingen geplaats. Ik had 4 upends besteld in 3 verschillende smaken. Eindstand krijg ik 4x 1 smaak? Zonder dat ik op de hoogte werd gesteld dat de overige smaken ''niet op voorraad'' waren? Hebben ze gewoon 4x dezelfde smaak opgestuurd. Ik een mail gestuurd en aangegeven dat mijn bestelling niet klopte. Krijg ik na 1,5 week wachten geen antwoord op mijn mail. Heb ik na 1,5 week zelf maar weer een reminder gestuurd, kreeg ik eindelijk antwoord. Of ik de bestelling wil ruilen, nee bedankt dadelijk zit ik weer met een verkeerde bestelling. Ik vind het erg jammer dat het zo heeft moeten lopen, ik had meer verwacht van deze winkel!

Top kwaliteit

Snelle levering, en goede kwaliteit

Snellige levering

snellige levering en alles waren goed in de pakket

Zeer goed bevallen

Zeer te vrede besteld de volgende dag binnen

Great

Please update the latest stock on website, Some of the products are available in store but they are out of stock on the website.

Komen afspraken niet na.

Bestelling geplaatst en 5€ extra betaald om hem gelijk in huis te krijgen dezelfde dag. Is helemaal niks van waar weigeren ook me geld terug te geven waar ik wel recht op heb. Gooien gelijk 5 mails deruit wanneer je iets heb besteld maar als je een opmerking heb word je dood genegeerd. Dus mensen pas op als je boven de 20€ besteld gewoon gratis laten verzenden binnen paar dagen hun afspraken voor 5€ extra kunnen ze echt niet waarmaken

Super snel geleverd

Ik had zaterdag besteld. Maandag was het Pasen en dinsdag was het er al. Goede service en snelle levering. Top!

Servizio Top

Negozio molto fornito e servizio fantastico. Solo i tempi din spedizione che sono lunghi, ma questo non dipende dal negozio, bisognerebbe utilizzare un corriere migliore. Acquisterò ancora, grazie

• Ci consiglieresti? Si

Fantastische levering

Ik heb een bestelling geplaats en 24 uur later werdt het geleverd. Ik ben er super blij mee , kiyoh komt bij mij zeer betrouwbaar over. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden

Snel, goedkoop, lekker vapen.

Ik heb binnen twee minuten alles kunnen regelen en kreeg al meteen een mailtje dat mijn bestelling dezelfde avond nog voor mijn deur zou staan! topservice!

Niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen en mn bezorg moment wordt al dagen lang opgeschoven...

Zeer goede service en de beste prijzen

Ik kocht deze producten vroeger in België voor bijna het dubbele van de prijs maar bij mr-joy zijn ze minstens even goed en zeer veel keuze , ook zeer snelle verzending .

matig

ik heb mijn pakketje op zondag besteld met het idee dat ik hem op dinsdag binnen zou hebben. op mijn track en trace stond ook dinsdag aangegeven. ondertussen is het donderdag en heb ik nogsteeds niks binnen.

Lekker

Lekker smaakjes

Lage prijs en snel geleverd

Duidelijke website. Lagere prijs als hier bij de tabakswinkel. Snelle levering en e-mails die je op de hoogte houden

Zeer snelle levering

Prima prijzen

Super lekker

Sneller levering!

laat

Ik heb mijn bestelling gister rond 10:30 gedaan en hij zou vandaag tussen 11:00-15:00 uur binnen komen maar is nu pas verzonden… vind dit toch wel slecht als ik hem vroeg heb besteld en hij pas in de avond verzonden wordt…

Bezorgtijd voldoet niet aan jullie omschrijving.

Ik heb gister om 22:00 uur bestelt, ik kreeg daarna een bevestiging en een mailtje dat het tussen 11:00 en 15:00 de volgende dag thuis zo worden geleverd. Ik blijf de hele middag thuis wachtende hierop zodat ik hem mee kan nemen. En ik krijg pas tegen 5 uur een mailtje dat hij toch een dag later word geleverd. Dat is 1 dus niet de volgende dag in huis, en 2 jammer van de verlaatte comminucatie. Erg jammer, nu moet ik dit cadeau later geven :-(.

Snel geleverd goeie kwaliteit

Snelle service, goedkoop en lekker!

Ik zag steeds meer maten er mee lopen en na een aankoop te hebben gedaan begrijp ik waarom.

Snelle en makkelijke bezorging

Fijne tijd, prima kosten. Snelle levering zoals beloofd.

spoedige en correcte levering !!!!!!

Echt een zeer fijne en en herhaalbare dienst !!! Alvast Chapo !!!!!!!