Goede service en snelle levering

Wide Selection - Excellent Service

A wide selection of eliquids (specifically Salts) & easy of use website. Already ordered 6 times from Oct'21 till today (Easter time) all have been received without any problems.

Zonder problemen

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie maar ik ben blij hoe alles zo soepel wordt gehandeld. Ik moest namelijk mijn adres veranderen en het was gelijk gebeurd. En ook tijdens de feest dagen (op dit moment Pasen) zijn jullie zeer snel. Top!!

Goede service en levering

De service was goed en was tegen betaling de zelfde dag geleverd

Kom hier door een vriendin die had zij dat je het super snel binnen is heb besteld 2 uur later kreeg ik al berichtje dag het onderweg was.

Alles snel en goed geleverd

Ik had vrijdag avond besteld en zaterdag ochtend was het al geleverd

Snelle levering + goede kwaliteit

Binnen 1 dag in huis en goeie kwaliteit voor lage prijs

Niks verkeerd ga zo door

Keuze genoeg Levering zoals het er staat optijd

Super goede service

Snelle levering en super goede service

Het is een geweldige smaak

Het is een duidelijke website en goeie informatie. Er zijn heel veel keuzes qua smaken dus dat is top! Ik heb eerder de watermeloen gekocht en ik was er meteen van onder de indruk echt een aanrader!

Heel goede product

Ik heb gister besteld en vandaag kreeg ik mijn Elf Bar

Ik had besteld maar kreeg helaas een foutmelding van het adres. Een mailtje gestuurd hierover en direct, naar mijn weten buiten openingstijden, antwoord mogen ontvangen. Met als gevolg dat mijn bestelling meteen daarna verstuurd werd en de volgende dag binnen kwam, echt geweldige service!

Helemaal geweldig en top!

Meest snelle bezorging ooit, fijne klantvriendelijke website, TOP producten, bestel hier!!!

Zeer snelle levering en goede service

Heel tevrede! Goede producten en snel geleverd

Alles netjes verpakt, mega snel geleverd! Aanrader

Alles perfekt und zügig gelaufen

Jederzeit gut per E-Mail informiert und alles reibungslos und zügig abgewickelt.

Goed product

Het is een goed product en een snelle levering alleen zou de prijs wat lager kunnen voor 600 puffs

Snel, goed

Hele snelle levering, goed verpakt. Zeker aan te raden!

Snelle service en super kwaliteit

Overzichtelijke website, snelle levering en bestelde artikelen van goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit en binnen de 2 dagen in huis.

Snelle verzending, te grote verpakking

3 doosjes coils gekocht. Kwam in een grote platte doos van a4 formaat. In deze tijd van schaarste van karton en milieu-overwegingen lijkt mij dit formaat wat overdreven. Overigens wel een snelle levering!

Snelle en juiste levering

Besteld en snel geleverd. Gewoon top.

Everything perfect

Highly recommend

Zeer fijne en uitgebreide webshop met supersnelle levering!

Deze webshop staat bij mij vanaf nu op één. Levering zou 1-2 dagen duren maar het pakketje werd 12 uur nadat ik het besteld had al geleverd! Verder is er een zeer uitgebreid assortiment en was alles wat ik nodig had op voorraad. Bedankt.