Snel en goed prijs!

Ze leveren heel snel en goeie prijs!

bought an elf bar

really fast delivery, huge choice of elf bars. i was really happy, that i can track my products, that’s really nice. thank you so much for the great job!

Snelle levering en ze hebben wat we willen.

Betrouwbaar

Zeer snelle levering,goed product, eerlijke prijzen,thanks

top service

Leuke keuzes en super snel geleverd.

Slechte klantenservice!

Korte reacties, uiteindelijk na internet geïnformeerd te hebben wist ik mijn betaalwijze om te zetten. De adviezen in de mail had ik niks aan!

Goede duidelijke website met product informatie

Duidelijke en klant -gebruiksvriendelijke website met een groot assortiment

Ontzettend goed

Snelle service, pakketjes zijn goed aangekomen. Met de producten ben ik ook zeer tevreden.

Goed en snel geleverd

Ik ben heel tevreden en zal binnen kort weer bestellen als ik ze leeg heb

Product top, verzending 2 maal niet op tijd

De producten zijn helemaal prima, jammer dat ze beloven dat je het de volgende dag in huis hebt… prima als het 2 dagen duurt maar zet het dan niet zo op de website!

top ,snelle levering

top en snelle levering

Erg blij mee en mijn vriendinnen ook!

Ik heb ze voor het eerst besteld in een aantal smaakjes om uit te proberen. Dit is een erg leuke vervanging van roken, want je kunt ook zonder nicotine kiezen. Naar mijn mening is de prijs ook erg goed betaalbaar en leuk tegen verveling ;) je kunt ook nog leuke trucjes ermee doen.

efficace et rapide

Je suis satisfait pour une première commande

Doet wat het beloofd

In de middag besteld en volgende dag al in huis echt een topservice van joy :)

Helemaal happy

Laat in de avond alle smaken besteld, omdat ik nooit kan kiezen ! En de volgende dag direct netjes verpakt bezorgd en alles smaken super lekker ! Thanks mr. joy

Snelle levering en goede communicatie!! Top kwaliteit producten!

Snelle levering en goede communicatie!! Top kwaliteit producten!

Handige site snelle levering

Ik vond de site goed overzichtelijk en niet ingewikkeld. Prijzen zijn niet duur en gratis verzending is fijn! Ook de levering is zeer snel

Perfekt

Schnelle Lieferung. Sehr zu empfehlen. Kundenfreundlich

Prima producten en snelle levering

Om 22.00 uur besteld en volgende dag nog in huis. Snelle levering en netjes verpakt. Producten passen door de brievenbus waardoor je dus ook niet thuis hoeft te blijven.

Slecht

Mijn pakket is nog altijd niet aangekomen en dit na een belofte dat het er de dag na de bestelling zou geleverd zijn.

Goed, compleet en snel

Bestelling was compleet en precies zoals verwacht. Heerlijke smaak liquids. Vaporesso sky solo plus besteld en deze werkt naar behoren, fantastisch ding. Bezorger stond de volgende dag, savonds aan de deur. Super chill voor de mensen die werken overdag!

Defect.

I did order 4 disposable vapes from VOOM brand. 3 of them was working good but one was clearly with defect ( Strawberry ice taste) because after trying it immediately showed me that vape is empty. I wrote email on 03-26 about this issue, but it's been almost two weeks without response or solution from seller side. In this case I will not order from here anymore....

Gisteren besteld vandaag in huis! Hele goeie service!

Beste online shop voor vapers!

Goedkoopste prijzen, snelste levertijden en groot assortiment waar je wel zeker vindt wat je nodig hebt.

Top service en snelle levering EN brede assortiment

Top service !!!! Breed assortiment.