Top service en kwaliteit

Weer een snelle service,nooit teleurgesteld.

Fijne webshop met goede prijzen

Super snelle bezorging en hele redelijke prijzen. Boven 20 euro gratis verzenden en dan de dag daarna al in huis is heel netjes. Al met al een goede ervaring en zal hier zeker nog een keer bestellen.

De bestelling is snel afgerond

Vind het heel makkelijk dat je achteraf kan betallen en dat je op al je vragen een atwoord keijgt en senl beantwoord worden

Er ging iets mis in de sortering, maar hier kreeg ik netjes een melding van. Uiteindelijk 2 dagen na bestelling binnen. Alles compleet en heel, prima!

Vandaag besteld morgen in huis

Topper

Top!!

Goede prijs en snelle levering de smaken zijn top!!

Heel netjes en duidelijk

Heel netjes mailtjes ontvangen dat het betaald, verzonden was ect ook de volgende dag gelijk in huis en precies de tijd die bij de track en trace stond. Zou het zeker aanraden!

Lekkere smaken

Ik heb al vaker bij jullie besteld ik vind het ideaal het is echt lekker en door jullie ben ik gestopt met sigaretten roken

Heel prettig winkelen

Zeer prettige site met betaalbare prijzen

Fijn, gemakkelijk en betrouwbaar bestellen.

Je krijgt als klant meteen bevestigen en veel informatie over je bestelling en het hele bedrijf!

***** goed bedrijf!

Shiit kan die ****ing esmoke winkels verneuken mij al 2 jaar lang. Kapot lekkere smaakjes hiero en goede prijs! Wollah goeie bedrijt G!!

Voor de 2de keer geen “volgende dag in huis”

^

Helemaal geweldig

Snel, betaalbaar en super lekker

Niets te klagen.

Lekkere smaken en snelle bezorging meer kan je niet wensen.

Goede service en snelle bezorging!

Bezorging is super snel. Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling maar dit is snel en zonder morren opgelost. Top service!

Meer dan top

Super snel geleverd en zo veel keuze

Ze komen hun afspraak.na. De ene dag besteld de andere dag geleverd Netjes in gepakt

Duidelijke website met alle info gemakkelijk bij de hand

Is super

Doen wat ze beloven.

De spullen kwamen snel en waren goed verpakt en fijn dat ik zowel de dingen allemaal bij 1 en dezelfde shop kan bestellen en ook nog eens zonder verzendkosten. Ik kan weer even heerlijk vapen voorlopig, dus very happy en ga hier zeker de volgende keer weer bestellen.

Goede snelle levering, perfect

Duidelijke site en de volgende dag al in de brievenbus

Snelle en goede service!

Gisteren besteld en kon ik de volgende dag ophalen bij de afhaalpunt.

Ruim assortiment, zelfs de zelfde dag nog afgeleverd!

Bijna perfect

Het proces was heel eenvoudig en de verzending was erg snel! De prijs was een beetje duur..

Perfect!

Makkelijke site, alles wat ik wilde kon ik makkelijk vinden. Goede service en snelle bezorging!