Alles goed

Er zijn veel verschillende soorten en de verzending is heel snel. Het gaat allemaal heel gemakkelijk ook. helemaal top!

Super snelle levering

Ben heel blij met mijn aankoop en de smaken vallen echt goed zodra ze op zijn gaan we zeker weer nieuwe bestellen

Eerste keer besteld ! Goeie en snelle service

Ruim tevreden

Snel, makkelijk en super handig

Snel geleverd en goede qualiteit

Had 4 spullen besteld en het werd de volgende dag gelijk aan huis geleverd. heel fijn! de producten werken ook goed!

Zeer snelle levering

Netjes verpakt en zeer snel geleverd

supper top

goede hulp gekregen raad deze site zeer zeker aan

Ideaal en super snel!

Goede service en dezelfde dag nog verzonden.

Ervaring: Website 4 , Levering 5 , Product 5 (tot nu toe)

Aanbevolen door een vriend, product nog te kort gebruikt om echt een goede beoordeling te geven maar de ervaring van de website tot levering is top.

Prijs is goed super snelle levering

Ik heb gisteren besteld. Er zijn super veel smaakjes om uit te kiezen. Zelfs met de verzendkosten ben ik een stuk goedkoper uit dan bij mijn normale tabakswinkel. Dit ga ik vaker doen

Goede Product

Goede bezorgservice goede kwaliteit

Kan niet beter

Super goedkoop, binnen 1 dag geleverd, en hoge qualiteit. Nooit teleurgesteld, 10/10

Zeker voor herhaling vatbaar!

Mijn bestelling was binnen 1 dag bezorgd. Alles klopte dus ik zal jullie zeker aanraden en nog een keer bij jullie bestellen.

Geweldig!

Super snelle levering. Top kwaliteit!

Niks te klagen.

Super snel geleverd. Geen bezorgkosten (boven de 20 euro). Niks te klagen! Goede service.

Een goede site

Jammer date er geen hulp is met het bestellen van de pods

Great service

AAA service Great range Friendly staff Prompt delivery

Amazing

Delivery the next day was the greatest, I recommend the Pink Lemonade flavour it tastes like fruitella, very nice (0mg)

Goede ervaring met mr Joy. Had de producten de volgende dag in huis. Ik blijf zeker bestellen

Snelle levering goed product

Levering binnen 1 dag. Product is zoals omschreven en blij mee!

Lekker pik!

Spijt dat ik niet meer vape smaakjes heb gehaald.

Helemaal top

Een ruime keuze wat betreft e-smokers. Ik was op zoek naar een kleinere e-smoker, en vond op deze site de SMOK nord 50w. Hij was snel geleverd en ik had op een vrijdag besteld. Zaterdag was hij al binnen. De site is ook overzichtelijk genoeg, al mogen ze geen fotos van de producten gebruiken. Ervaring was helemaal top dus. Zeker aan te raden.

Overzichtelijk

Lekker overzichtelijk, alles wat ik wilde halen was op voorraad en ik krijg direct melding wanneer het afgeleverd wordt! Helemaal top

Gemakkelijk en voordelig

Ik had wat vape liquid nodig en een wegwerp vape, de prijzen op de site zijn gelukkig goed te doen 10/10

niks te klagen

product werkt goed, snel bezorgd