Pefekter Versand/Service

Sehr schneller Versand nach Deutschland (3 Tage). Hatte bisher nie Probleme. Kann man nur weiterempfehlen!

Bestelling niet ontvangen

heb bij jullie een aankoop eerder gedaan en stond dat het afgeleverd was maar is niks afgeleverd heb ook nog 5 euro extra betaald dat het op de zelfde dag afgeleverd zou worden is elke dag iemand thuis hier niks bij de buren of in de brievenbus zoals de afgesproken plek . zou graag dat geld terug willen . Heb vandaag een nieuwe bestelling gedaan omdat ik via de mail geen reactie meer terug kreeg van jullie , ook 5 euro extra betaald dat het vandaag bezorgd zou worden word het ook morgen besteld ben erg teleurgesteld. Mvg Justin

Geweldig service en de hoeveelheid ze hebben is echt bizar je vind altijd wel een smaakje die bij je past

ik zou het zeker aanraden aan mijn vrienden. veel aanbod en snel geleverd

Niet in 1 zin, maar in 1 woord: magnifiek

Ik had het ergens anders laten leveren, want anders heb ik problemen bij mijn mama. En het is daar vriendelijk afgeleverd en ook op tijd. Na 2 dagen was mijn pakketje er al. Ik raad deze site echt aan iedereen aan als je wilt vapen en niemand mag het weten, want ze pakken het ook discreet in (witte doos). En de smaken zijn ook heerlijk, juist de pineapple mango peach bevalt ons niet helemaal, maar dat geeft niet.

Heel netjes!

Ik heb een wegwerp vape besteld en het is super makkelijk de site is netjes ik vind het bedrijf echt een topbedrijf ga zo door!

Erg tevreden

Erg snelle levering en goede kwaliteit vape.

Makkelijk te bestellen. Ruime keuze

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en snelle levering

Snel en goed geleverd

Binnen een dag al mijn bestelling juist aangeleverd niet verwacht dat het zo snel ging

Snel geleverd wat ik besteld heb.

Zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling. Zoals geadverteerd op de site was het gelijk de volgende dag geleverd en dat ook terwijl ik op zondag bestelde, niet veel webshops leveren ook bestellingen op zondag nog de volgende maandag. Aanrader!

Helemaal top

Ik ben helemaal blij gelukkig Zou iedereen zeggen koop hier Lekker goedkoop ook

het was in 2 dagen binnen en het is goede kwaliteit

Harde leugens, product wel prima

On 11.21 uur besteld en de gratis optie om diezelfde avond nog te ontvangen gekozen. Door een forse nicotine verslaving en het sneuvelen van mijn vorige vape hier besteld, juist zodat het er die avond al was. Helaas na een paar paniekaanvallen en een slapeloze nacht bleken ze er een doodgewoon DHL pakket van gemaakt te hebben. Erg spijtig, zet die optie er dan gewoon niet neer... Product zelf is wel goed, ook netjes verpakt. Dat scheelt dan weer

Voor 11:00 besteld vanavond in huis is een leugen

Wanneer je de optie 'voor 11 uur besteld vanavond in huis' kiest komt je bestelling alsnog de volgende dag pas. Het pakket wordt helemaal niet aangemeld als een pakket wat in de avond wordt bezorgd maar als een standaard zending.

Uitstekende vape pennen!

Pennen van hoge kwaliteit en veel keuze uit verschillende smaken!

Zeer snel geleverd

Gunstige prijs, goede voorraad en snel geleverd.

Snelste en beste service in een lange tijd meegemaakt

Ik had een fout gemaakt met het invullen van mijn post code en het werd binnen enkele minuten aan mij doorgeven op een duidelijke manier waardoor de bestelling snel verwerkt kon worden ik ben zeer tevreden met jullie service zeker voor herhaling vatbaar

Op tijd geleverd

Gewoon op tijd geleverd

top vape

beste beginners vape

am 22.2. bestellt - Lieferung nie bekommen

Unterirdisch. Nicht zu empfehlen ! Keine Lieferung, keine Antwort auf ein Ticket....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

echt goeie

ik dacht dat het een **** zou zijn maar is betrouwbaar :)

Goede service, snelle verzending en leuke producten. Ik ben benieuwd of de Wax liquids nog uitgebreid worden wat betreft smaken! Wij gaan zeker vaker bestellen!

Topsite

Ik heb lang gezocht naar een site die ook leverde naar België, en nu deze site gevonden, gisteren besteld en vandaag al aangekomen amai ja hier ga ik meer op bestellen.

Ontspannen en duidelijk

Het is best makelijk om te bestellen wat je wilt hebben en de beschrijvingen bij de producten zijn uitgebreid. Maar door de wet waarin de foto's niet toegestaan zijn maat het soms lastiger, maar daar kan de website en het bedrijf niks aan doen.

Nu een paar keer besteld, ook op zondag. Tot nu toe iedere keer de volgende dag geleverd. Echt super!