Helemaal top !

Super snelle levering Sochtends besteld savonds al in huis. Prima assortiment!

Hele snelle levering

heel goed

goeie webshop en snelle levering, het jammere is alleen dat er geen foto’s beschikbaar zijn voor de producten maar dat is zo erg nog niet

Aanrader!!

Super snelle levering binnen 24 uur! Ook enorm veel variatie in smaken, ik ben erg tevreden. Het is ook zeker niet de laatste keer dat ik besteld heb.

Top product snel geleverd

Overzichtelijke website, snel besteld en snel geleverd.

Snelle verzending, goed product

Ondanks dat er niet veel meer vermeld mag worden op de webstite ivm wetgeving ben ik blij dat Mr-Joy nog bestaat en zo'n groot assortiment heeft, ook met recente producten. Tot op heden altijd tevreden geweest als klant. Snelle verzending en bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden als het pakket onderweg is. Vooral zo doorgaan dus!

Beste en snelste service voor liquide België/Ned

Mr-joy stelt mij nooit te leer met hun super snelle service. Hierdoor koop enkel nog liquide en andere benodigdheden enkel online op de site. Super aanrader voor iedereen.

Super snel en goed product

Volgende dag al in huis.

Makkelijk en snel

Mijn ervaring was top, snel verstuurd geen problemen opgelopen. Perfect product

Snel

Super snelle levering

Makelijk bestellen via site keuze is reuze

reliable

always top quality products

Snelle reactie

Ik bestel nooit online. En jahoor… ik had iets verkeerd gedaan. Maar dankzij hele snelle reactie van Mr-Joy via de mail werd alles rechtgezet en heb ik net mijn pakketje binnen gekregen. Bedankt voor jullie hulp!

Zeer blij kwam heel snel aan

Ik bestelde mijn pakketje voor half 12 en kreeg het om 11 uur de volgende dag

Super snel geleverd

Snelle levering en goede producten

Ik heb het gister besteld en krijg het vandaag al in huis. Het zijn goede producten dus ik zou dit zeker aanraden aan anderen.

Great Shopping & Quick Delivery

Got this online store recommended by a friend and I wasn't disappointed once. The shopping is simple and on point, payment process too and the delivery is as fast as it gets. Will be a client for a long time.

Soepel

Dit is echt zo makkelijk en alles is mooi geprijsd echt lifesaver

bestelling was erg snel verwerkt en bezorgd, wat echt super fijn was. Mijn andere vape was helaas plots stukgegaan, dus ik had snel een nieuwe nodig.. ik had in de avond mijn bestelling geplaatst en de volgende dag was het er al! super blij ermee :)

Super snel en goede kwaliteit

Heel snel binnengekomen en heeft een goede kwaliteit! Zeer tevreden

Enorm snel

bestellen is makkelijk en snel

Snel

Komen hun woorden na super snelle levering top!

Super goed!

Super goed!

Met een paar dagen de bestelling in hui

I found everything I looked for.

When I was searching the device and liquid that was on my mind, I have figured out that I could do everything at once here. Free shipping for 20€ is customer friendly and that made the difference between the other websites.