Hele snelle levering en goede producten

Op maandagavond 22:30 uur besteld, op dinsdag om 14:00 in huis. Top service en natuurlijk goede kwaliteit.

Snelle service, Goeie kwaliteit

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Ik had 6 upends vapes besteld en er stond dat het geleverd was maar ik zie niks in de brieven bus en ik was niet thuis en ik heb op de betaal methode afterpay geklikt alleen ik heb mijn bestelling niet ontvangen dus mijn vraag is nu ook of ik dat dan moet gaan betalen want ik heb mijn bestelling niet gekregen.

Slecht

Ik heb iets besteeld en nog niet ontvangen...al dagen wacht ik op een email waar mijn pakje is...

Goede producten en snelle bezorging

Ik had binnen een kwartier mijn producten besteld en de volgende avond was het binnen. Kon bijna niet beter

Genoeg keuze en het is snel in huis

Ik heb al 2x bij mr-joy besteld

Allebei de keren miste ik een vape bij de bestellingen en verder gebruik ik de vape omdat het heel erg lekkere smaak heeft en mr joy bezorgd heel erg snel, behalve deze vergissingen om 1 vape buiten te laten geniet ik wel volop van de site en ga ik er wel vaker bestellen.

Zeer Goede service

Zeer goede service

Quick delivery

Ordered the day before, got them the next day.

Correcte prijzen en snelle levering

Al enkele keren besteld

Goed geregeld daar!

Heerlijk zo'n site waar je gewoon alles kan bestellen zonder dat gedoe met een account! TOP! Ruime keuze, snelle levering, netjes verpakt. Ik zeg: Dikke prima !

Het is top maar pakket niet volledig

Ze zijn een e-liquid vergeten te zenden

zeer goede prijs kwaliteit !

zeer ruim aanbod van hoge kwaliteit zeer snelle levering met zeer goede en stevige verpakking topverkoper

Super goed en snel

Super tevreden

Helemaal super!

Super snelle levering en producten met goede kwaliteit. En echt hele goede service. Ik zou het zeker aanraden en ik ga zeker nog een keer bestellen.

Alles kwam op tijd aan

Topp

Heeft de meer producten dan andere sites en snelle levering.

Veel keuze in smaken met en zonder nicotine en snelle verzending

Snelle service !!

Alles naar wens ontvangen en behandeld !!

Goed verpakt en snel verstuurd

Super snelle berzorging, duurde maar 24 uur en zelf toen ik op zondag bestelde. Goede kwaliteit, top site.hier ga ik vaker bestellen

Super snel geleverd.

Snel en eenvoudig gebruik van de website en...de volgende dag was mijn bestelling al binnen.

Top apparaat

Snelle levering. Zaterdag avond besteld maandag middag binnen gekregen. Voldoet aan al mijn wensen.

Producten waren snel in huis!

Ben hier voor de eerste keer en alles ging prima.