Goede service en snelle levering!!

Goedd

Tevreden

Snelle service geweldig

Snelle service top top

Extra!

The best shop in NL

Zeker aan te raden

Super service, snel geleverd, netjes ingepakt en zeker aan te raden!!

Beste pennen ooit

Meerdere pennen geprobeerd, deze van de week voor het eerst gehad en meteen positief.

Uitgebreid assortiment

Veel keuzes uit smaken en duidelijke gestructureerde site

Top - snelle levering

In de avond besteld - de volgende dag bezorgd

Website is heel duidelijk ondanks dat er geen foto’s meer van de producten mogen worden gemaakt. De levering is heel snel, al binnen 24! Uur. Website is duidelijk met alle verschillende categorieën in smaken en merken. Topsite!

Top top en nog eens top service ( echte beoordeling)

Mijn ervaring met Mr-joy is naar mijn mening en ik denk meerdere super positief. Ik las dat als je voor 23:30 besteld dat je het zelfs de *VOLGENDE DAG* in HUIS hebt!! Dat is voor mij en denk ik vele andere ideaal. Hierbij een nieuwe klant erbij die wekelijks meerdere vapes gaat bestellen! To everyone from Mr-Joy, i will enjoy my vapes !

Doen wat ze beloven

Verliep allemaal prima.

****** lekker

****** lekker

Zoals altijd snel en goed geleverd!

Ja zoals een webshop hoort te zijn. Voorraad staat op de website. Bestellingen worden ze snel geleverd. Top

Snel-goed

Super en snelle service.. producten gekregen zoals omschreven op de site..

Heel snel bezorgd !

Bestelling was al volgende dag binnen en netjes ingepakt.

gewoon goed

snel en netjes geleverd

In een woord geweldig

Super service en snelle levering

Bestelling WEER niet bezorgd!!!!

Weer is de bestelling niet bezorgd! Terwijl ik de bezorger bij de overburen heb gezien en onverrichterzake wegreed. Dit was dus precies op het moment dat de melding "bezorgd" en "mislukt" bij mij binnen kwam. Daarom weet ik dat hij het was. Dit is niet de eerste keer dat dit bij jullie gebeurd. Ik wil per direct dat de bestelling bezorgd wordt!!!!

Perfect!

Geen problemen gehad, las wat slechte recencies over de verzending maar nergens last van gehad! Snel verzonden, makkelijk te bestellen en snel in huis! Zeker aan te raden

Slechtste ervaring tot nu toe.

Op 14 maart een bestelling geplaatst voor 12.00. De bestelling zou dezelfde dag geleverd worden. Echter, is de bestelling vandaag 19 maart nog steeds niet geleverd. De klantenservice helpt je ook niet verder en bellen kan niet. Erg slecht. Ook bieden ze geen oplossing bij mr. Joy. ZEKER GEEN AANRADER.

Perfect en super snel geleverd

Volgende dag in huis

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Snel

Alles prima alleen jammer dat wat ik besteld had in een doos zat die 100 keer groter was

Zijn goed

Mijn aan koop zijn snel binne leker en sommige zijn vies van smaak maar daarom moet je ze ook proeve