Hele goeie service

Nadat ik mijn order heb ontvangen bleek het product niet in orde te zijn, gelijk gemaild en direct antwoord gehad. Vriendelijk verlopen en hele goeie service mogen ontvangen. Ik beveel deze shop zeker aan!

Enjoined it.

Love the super fast delivery.

Zeer prettig!

Goede qualiteit en snelle bezorging!

Hey is een heel fijn programma om mee te werken en werkt oom fijn.

Super snelle service

Zondag mijn bestelling geplaatst en maandag al geleverd. Status van je order is makkelijk te volgen.

Boven verwachting Vaporesso PM 40

Aangenaam verrast! Handzaam formaat, krachtige e-sigaret. Snelle levering, duidelijke uitleg!

Top!!

Snelle levering en netjes ingepakt!

de site is duidelijk alleen spijtig dat er geen foto's bij staan dat zou het kiezen veel gemakkelijker maken

Smaakvol

Super snel geleverd, en zeker het geld waard!!

Snel en kwalitatief

Producten van goede kwaliteit & een snelle service!

Very good quality and fast delivery. Well done.

Very good quality and fast delivery. Well done.

De vapes snaken zeer goed en de levering is super snel. Ik heb zelf de elfbaar 600 besteld en deze zijn perfect.

Gewoon goed

Komt wanneer beloofd is. Goed verpakt

Heb een product gekocht op Mr-Joy en de volgende dag had ik het al in huis. Enige nadeel vind ik dat het erg moeilijk zoeken is op de website zonder afbeelding. Ze kunnen beter een pdf bestand maken met de producten die je kan downloaden.

Klacht niet behandeld

Snelle levering maar helaas een teleurstelling dat men niets doet aan een klacht die ik heb geplaatst. Ik heb een aantal keren besteld bij Mr-Joy maar bij de laatste keer zat er een vape bij die het gewoon niet deed. Ik heb mijn klacht bij hun neergelegd en nooit antwoordt gekregen hierop. Een beetje jammer dus

Als ik een bestelling doe is het ook op die tijd afgeleverd. Dus ze komen na wat ze zeggen.

Heel fijn :)

Hele fijne service. Meneer weet waar hij het over heeft. Ook online is de service goed. Lekker snel en past prima door de brievenbus.

Zeer snelle levering zelfs op zondag verzonden

Super tevreden van joy . Duidelijke site en veel producten met duidelijke omschrijving.

Goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling is

Ik vond het heel aangenaam om iedere keer de mailtjes binnen te krijgen als mij pakket verzonden is

Goeie en snelle levering

De vapes doen het goed en heb ze ook heel snel Bonnen gekregen

Snel, betrouwbaar en ruim assortiment

Correcte afhandeling, snelle levering en ruime keuze. De naam zegt het zelf. Joy it .

Snelle service,

Bestelling gaat snel, en je wordt netjes op de hoogte gehouden met Track & Trace code.

Snelle bezorging

Levering was snel, lekkere smaakjes voor in mijn esigaret

Ik heb het app. nog niet in gebruik, maar de service was prima, dezelfde dag van bestelling ingepakt, volgende dag in huis.