Top!!!

Zeer snelle levering!!!! Dank je wel Met vriendelijke groeten Kwang

Super Snel, en makkelijk bestellen

Easy to use website, lots of quality products to choose from. Items came well packaged. Will order again

Schitterend

Alles komt super snel aan en je moet er niet bij nadenken of je thuis gaat zijn want het wordt gewoon in de brievenbus gestopt.

Snel bezorgd en beste vape tot nu toe.

Fijne klante service!

Niet kan altijd alles goed gaan, maar door snelle reactie en handelen van Mr-Joy toch nog de duidelijkheid gekregen, helaas ontvang ik mijn order niet meer vandaag zoals gehoopt voor 12:00 besteld vanavond nog in huis. Maar wel de vertrouwen dat ik het pakket in goede order ontvang iets waar vele webshops in de vape wereld iets van kunnen leren.

Super snelle levering

Top! Kreeg het pakketje de volgende dag door de brievenbus. Goed verpakt.

Heb mijn pakketje nog steeds niet

Ik heb vrijdag 18 februari besteld heb ook nog zelfde dag levering aangeklikt dat kost ook nog eens 5 euro extra. Maar wacht nu al 5 dagen op mijn pakketje en is nog steeds niet aangekomen.

Ze hebben goeie service en snelle levering en goede kwaliteteit en super goede prijzen

Ondanks er geen plaatjes meer bij mogen is alles gewoon goed vindbaar. Ook de snelle leveringen zijn geweldig. Wacht nooit te lang op de producten die een klant aanschaft. Heb je vragen word je altijd goed geholpen, zodoende heb ik toen die tijd een goeie e-sigaret voor mij aangeschaft en de best betreffende bijbehorende artikelen. Goude webshop/winkel

perfect

snelle levering en goed product, meteen nog meer besteld

Goede service en snelle verzending

Veel keuze en snel in huis

Je hebt genoeg keuze uit een hoop merken. Snel besteld en heel snel in huis. Top

Goed bedrijf

Want ik had het niks meer over voor de weekend

Niet ontvangen wat ik hoopte.....

Ik had besteld de 4x Innokin T18x-kit. Ik ben sinds lange tijd een tevreden gebruiker van de Innokin T18 (zonder X!) Met een diefstal uit mijn woning waren al mijn T18 sigaretten gestolen, wat ik nog wel had waren heel veel coils. Omdat de T18 niet meer door u wordt geleverd en in uw omschrijving staat over de T18X dat deze de T18 coils gebruikt heb ik bij u de T18X besteld zonder extra coils. De omschrijving op uw website over de T18X (copy-paste); 1. Prism T18 tank, topvulsysteem 2. Compatibel met Prism T18-coil Echter de tank is kleiner (geen probleem) en de coil ook (wel een probleem!) Ik woon op Bonaire en had iemand bereid gevonden deze bestelling op haar Nederlandse adres te laten afleveren en voor mij mee te nemen naar Bonaire. Hier op Bonaire is geen vape-shop en de coils vervangen is dus een probleem! Ook weet ik nu niet welke coils ik voor de T18X moet bestellen bij een eventuele volgende kans dat iemand vanuit Nederland deze voor mij mee kan nemen. Graag uw reactie, Robert van Baalen

Nice

Bestellen gaat goed en gaat super makkelijk, wel vervelend dat er geen plaatsjes bij mogen maar ja dat is nou eenmaal zo

Super snelle levering !! Goed stevig verpakt levert zeker weten kwaliteit !! Helder en transparant top zou het zeker aanbevelen

ideaal

Betrouwbaar en snel in huis

Goede snelle service!

Avond er voor om 21:50 besteld, volgende dag al vroeg in de middag bij DHL service point op kunnen halen. Snelle levering! Goede kwaliteit.

Super!!!

Zo fijn dat er bij staat in stock!

Vervelend dat je geen plaatjes kan zien, maar ik begrijp dat Mr. Joy daar niks aan kan doen. Snelle levering en ontvangen wat ik heb besteld. Erg tevreden.

Niet communicerend.

Ik zou een track & trace ontvangen van mijn pakket, dit niet ontvangen en bleek het pakket bij de buren zijn afgeleverd. Terwijl het een brievenbus pakket was dus ook gewoon bij ons in de brievenbus kon, erna ook geen mail ontvangen dat het pakket was aangekomen. Zeer slecht

Snel geleverd..

Super snel binnen..Een echte aanrader als je bij hun besteld..Ik ben er blij mee.jose de jong