Mijn eerste aankoop

Dit het eerste wat ik bestel op deze website en ging super makkelijk en snel ik ga hier vaker me spullen halen. Helemaal top.

Snel makkelijk en goed op de hoogte

Het was 1 hele snelle bestelling makelijk bij te houden via de mail en volgende dag direct in huis

Zeer snelle levering en topservice!

Op de site is duidelijk te zien welke artikelen er nog beschikbaar zijn, de bestelling wordt vervolgens direct verstuurd. Fijn dat het meestal een brievenbus pakketje is, hoef je niet thuis te zijn bij levering. Service is top en aanbod zeer uitgebreid.

Goede service. Ik blijf bestellen. Dank u.

Super fast and good quality of products

The delivery was super fast, I love it!

Supper

Eerste bestelling…… can’t wait

Kan niet snel genoeg komen

Prima winkel.

Het bestelde werd razendsnel en perfect geleverd. Totale proces van bestelling tot levering in 1 dag.

Super te vreden :)

Heb verschillende smaken gekocht en over alle smaken zeer tevreden.

Supersnel geleverd

Na een slechte ervaring in de winkel heb ik maar een keer online besteld en dit is prima bevallen. ‘S avonds om kwart over elf besteld en de volgende middag om twee uur stond DHL al voor de deur. Het enige punt van kritiek dat ik heb is dat ik geen tracking code heb ontvangen.

Toppie

Toppie

Super top!

Ik had een grape ice dodo besteld en hij werkte niet, 3 dagen later krijg ik een nieuwe binnen. Super lief! Voor de rest goeie kwaliteit en super lekker

Uitstekend!!

Snel geleverd, prima in orde!

De vapes zijn heerlijk en de levering is super snel!

valt mee

Er stond 600 pufjes, na 3 uur op.

Beste vape shop ooit !!!!

Goede prijzen !!! Snelle service!!!!

Snelle levering!

Snelle levering makkelijk in de brievenbus.

Voor 22 u besteld en volgende dag in huis ! Aanrader

Top!!

Binnen 24 uur in huis, netjes verpakt en erg blij mee

Geen track en tracé geen klantenservice

Als ik zogenaamd het de volgende dag in huis ziu moeten ontvangen zou ik al ewnvtrack en tracé moeten hebben die heb ik niet jullie zijn ook niet telefonisch bereikbaar en ik zie naderinzien dat jullie een slechte recensie hebben op trustpilot , dus over het algemeen sketchy

Supersnelle levering!!!

Doen wat ze beloven: binnen 1 dag geleverd

The best service

Thank you very much! Happy with everything!

Goede service en bezorging

Soms wordt het pakketje wel bezorgt met een scheur in de doos

Gewoon goed

Mijn eerste keer hier besteld en het was goed. Geen problemen.