Producten hebben een goede prijs en super snelle levering.

Super levering! Volgende dag al bezorgd! Lekkere smaken die niet teleur stellen wij zijn er super tevreden mee

Het is een heel makkelijke site met een groot assortiment Ik ga hier zeker nog is iets kopen

Aanrader

Tevreden. Snelle levering en als het wat langer duurt antwoorden direct op mails. Dus top service.

Heel lekker en handig

Ik wil stoppen met roken, en dit is mijn red middel omdat er niet veel nicotine in zit.

I've bought a few times through the website and in the store, very good service, attendant speaks other languages, very good store!

Hele lekkere vype

De smaak van de vype was super lekker

Ik heb hier nog geen ervaring mee

Deze site heefd goeie levering goeie prijzen wa moet je nog meer hebben

Zeer snel geleverd!

Goed en zeer snel geleverd. Keurige verpakking. De uitleg werking apparaat vond ik minder! Zeker als dit je eerste ervaring met dit product is.

Supersnel geleverd en goede producten. Aanbevolen aan anderen. Ga vaker bestellen!

Super snelle levering

Om 23 uur besteld op dinsdag avond en woensdag al binnen . Toppie

Snelle verzending en uitgebreid assortiment

Makkelijk te bestellen en super fijn dat het zo snel wordt geleverd

Topservice en snel geleverd

Vrij angstig toen ik na de bestelling negatieve recensies las, maar product volgende dag ontvangen. Mooi verpakt en compleet. Kortom zeer tevreden !

Alles word super snel bezorgd en het past gewoon in je brievenbus. Dus geen zorgen meer om thuis te blijven de hele dag om je pakketje te ontvangen.

Super snelle bezorging en geweldige service!

De bezorging van mijn bestelling was super snel. Ook de assortiment is groot. Eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Zeer goed.

Vlotte levering.

Goede, snelle en correcte site

Enkele vapes besteld als test. Deze waren 2 dagen later al thuis. Snel en correct. Zeer tevreden

Snelle, perfecte levering.

Artikelen werden goed verpakt en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd.

Netjes en snel

Besteld en volgende dag in huis, goed verpakt ook

It was alright

I ordered 4 disposable vapes, each was said to be containing around 600 puffs. 3 of them were quite alright, I used each of them up in around week (each), which I think is the right amount. But 1 of them just stopped working right after I smoked around 20-30 puffs. So all in all, the quality of the products was quite good but 1 of them got me a bit disappointed.

Geweldig!

Goed geholpen bij mijn keuze, duidelijke site met goede uitleg en een super snelle levering....Top!

super snelle levering! zeker een aanrader

ik ga hier zeker vaker bestellen en ben erg tevreden met mr joy!