Keurig geleverd.

Heel netjes en op tijd geleverd.

Super snelle verzending!

Heel blij met deze snelle verzending & de lage prijzen. Prijzen zijn goedkoper dan in de winkel. Helemaal top!

Goede service en snelle levering!

Supersnelle en correcte levering.

Vrijdag laat besteld, zondag al thuis. Zelfs in het weekend wordt er aan huis geleverd. Producten zijn top.

Seit 2 Wochen auf Bestellung warten und keine Antwort auf Emails

Habe am 11.01 hier bestellt und direkt eine Bestellbestätigung bekommen, worin stand dass sie sich bezüglich des Versands mit einer Trackingnummer melden. Eine Woche gewartet und immer noch kam nichts, worauf ich eine Email mit meinem Anliegen verfasste, bis zum jetzigen Standpunkt 24.1 immer noch nicht beantwortet wurde. Fast 2 Wochen sind vergangen und ich hab weder meine Ware, noch eine Trackingnummer oder jegliche Antwort vom Support bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bestellen, betalen, ontvangen, snel en makkelijk

Vlotte verzending, netjes verpakt. Top!

Top service met top producten!

Ik heb 3 elf bar disposable vapes besteld en had ze 14 uur later al in huis! De vapes zijn top kwaliteit en smaken erg goed. Zeker een aanrader!

echt leuk en stipt meer moet dat niet zijn

ik zou het niet beter kunnen omschrijven dan dat het correct gebeurt,

Super duidelijke website en snelle en correcte bezorging

Gevonden wat ik zocht goede en snelle reactie van MR.JOY.

Perfect service

Perfect service

Snelle verzending

Hele snelle verzending en goed verpakt, allen jammer dat er geen fotos op de site staat

Helemaal top

Goede kwaliteit en levering! Dik tevreden

Overall ok but I received one empty

I received one empty box on my order so one item was missing, I sent and email and no answer

Snel goed zoals het hoort

Goede ervaring

De artikelen zijn van goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

Ik had rond 6u in de avond mijn vapes besteld en ze waren de dag erna al in huis echt top service! Hier bestel ik zeker terug :)

Snel bestellen

Makkelijk en snel bestellen, binnenkorte tijd geleverd

Snelle goede bezorging

Super fijne pennen en fijne en snelle bezorging!

Altijd correcte levering

Tot nu altijd correcte en snelle levering. Tevreden vaper :-)

Super snelle levering!

Quick service

Quick service

Heel pleasing

Ik hoorde van iemand dat de winkel hele goeie vapes verkocht dus heb ik er 1 aangeschaft

Het is er zo snel en het zijn echt super nice dingen

Omg het is echt de volgende dag er ik had het echt nodig en de smaken zijn ook zo lekker ik raad je echt aan om pink lemonade of cotton candy te halen

Hele snelle en goede bezorging!

Keurig netjes op tijd afgeleverd Keurig netjes verpakt