Keurig netjes op tijd afgeleverd Keurig netjes verpakt

Verrassend positief

Overdonderd, s’avonds besteld en daags later werd het pakketje geleverd. Vele internetbedrijven maken hier reclame over maar weinigen slagen hier effectief in.

Alles wat ik besteld had kwam netjes binnen gewoon Top

Top service en veel keuze

Snelle levering en veel keuze

Mr joy verleent goede service en niet onbelangrijk goede kwaliteit! Ik ben zeer tevreden.

Super snel!

Hele fijn en super snelle service, helemaal top dat het ook al zo snel binnen komt.

Niets ontvangen!

Ik heb na bijna een ,zei nog steeds niets ontvangen

Duidelijke webshop, gemakkelijk te bestellen en vlotte levering binnen termijn.

goeie ervaring met duidelijkheid

ik ben heel tevreden met deze website , en ik heb me bestelling binnen 1 dagje ontvangen . met een track en trace zodat ik kan volgen waar het is . goeie prijzen ook en kei veel keus !!! ik zal zeker vaker bestellen

Goede site en snelle levering

Mijn spullen waren snel binnen

Slecht

Had voor 12 uur besteld zal zelfde avond binne zijn nou nee geen track en tracé terwijl je die zal krijgen erg slecht waarschijnlijk ook nog me geld weg want heb hem nie binne

Nog niet goed

Ik heb na vijf dagen nog niks ontvangen blijk helaas Me brievenbus post is spoorloos tot nog toe Hopelijk komt het goed

Top smaak

Zoals verwacht, en mooi op tijd

Prima :)

Veel keuzes die ik bij anderen mis.

Ik bestelde mn vaporesso luxe q en liquid

Lekker en rustgevend smaken

Een goede aanrader niet te stoppen

Snelle en goede levering

Heel simpel en makkelijk om je producten te vinden en te bestellen

Snel bezorgd

Snelle service Spijtig dat ze geen foto’s op hun site mogen weergeven Deel van mijn bestelling was top! Dodo vape lekker smaak zeer aangenaam Het ander deel was niet ok. De Parrot vape ruikt lekker tot je ze gebruikt meteen bij de eerste trek proeft het verbrand! Werd er misselijk van. 3 verschillende smaken gekocht. Toch proeven ze alle 3 verbrand. 5 sterren indien het opgelost kan worden. Dan is het zeker 5 sterren!

Sneller levering, goede klantenservice, je word uitstekend op de hoogte gehouden van je bestelling. Kan niet beter!

Helaas niet kunnen proberen doet het niet.

Super snelle levering, alleen jammer dat hij het niet doet. Hopelijk gaan ze dit snel oplossen.

Goede kwaliteit en snelle service! Erg prettig

Ik zocht iets specifieks en zo snel mogelijk. Ik heb het heel snel ontvangen. Erg netjes en goede kwaliteit

Super snelle en complete levering, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering en uitstekende producten