super snel

goede en snelle afhandeling

Word niet volgende dag geleverd ook niet om 12 uur

Ik heb 2 dagen geleden besteld t zou volgens jullie er al volgende dag zijn ik heb hem nogsteeds niet binnen na 2 dagen

Altijd goed en super snelle levering

Goede overzichtelijke site met goede producten. Makkelijk bestellen. Super snelle levering.

Zijn snel met leveren en top kwaliteit

Heb een goeie ervaring met mr joy. Alles klopt wat er op de site staat zoals voor 23:30 besteld morgen in huis het word snel geleverd en is goeie kwaliteit!

Gewoon netjes en goed afgehandeld

Duidelijk omschreven website. Snel verstuurd. Zal vaker bestellen. Dat is zeker

Probleemloos

Product snel en probleemloos bezorgd! Prima!

I’m definitely will buy from mr-joy again. Thanks guys

The only downside is if you have an external mailbox, the parcel probably won’t fit. In my case box sizes were 35cm*25cm*3cm, although I ordered only 5 pieces of 10ml juice. Such a big box wasn’t necessary.

Super snel

Was super snel geleverd en alles zoals het moest zijn

Alles is goed geregeld en makkelijk

Het wordt snel verzonden

OKish

I bought 4 eliquids 50/50 pg vg ratio but 2 of them came wrong with 70/30. The delivery was quick though...

Goede produkt

het is een top ding

ik heb hem gekocht sin dien rrok ok niet meer

Zeer traag

Heb gisteren besteld en de volgende avond nog steeds geen track&trace of bestelling ontvangen

Fantastisch!

Snel geleverd in goede staat en super tevreden met de producten.

Goede ervaring

Ik werd goed geholpen in de winkel! Aardige en spontane medewerkers

Snel, zorgvuldig en duidelijk!

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijk in communicatie!

Altijd super service

Al bij enkele winkels bestelt. Dit is de enigste die altijd optijd en correct is. Met andere woorden de enigste waar ik vanaf nu nog bestel!

Slechte service

Ik heb gisteren ochtend besteld. Het zou gisterenavond binnenkomen. Ik heb nog niets in huis en ik heb €4,99 extra moeten betalen voor snelle Levering. En waar blijft het nu?? Mvg Kees,

Bezorging dag later dan in orginele mail

Heel erg tevreden

De 1e e sigaret waar ik niet van ga hoesten. Smaken zijn super lekker . En de levering heel snel. Bedankt ik ga zeker nog een keer bestellen.

Te laat

Als je adverteert met de volgende dag in huis moet je het ook dezelfde avond nog verzenden. Niet 24 uur later, anders ben je niets beter dan andere webshops. Maar goed dit is de eerste ervaring en 1 dag vertraging valt nog mee voor een lockdown periode.

Moeilijk

Was moeilijk om alles besteld te krijgen er was niet veel meer

Komen beloftes niet na

Voor 12 uur besteld 's avonds in huis! Nou vergeet het maar! Voor deze levering durven ze ook nog 7,95 te vragen bij bestellingen onder de 50,- Resultaat; ik zit nu zonder vloeistof! Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb!

Zeer snelle levering

Fantasies.