Excellent!

Easy site to use besides not having pictures. More variety than other vape shops I have tried. Fast delivery and keeps you up to date on every step of the way! Highly recommend ⭐️

Ik raad aan

Ik ben blij. Erg snel verzenden en bezorgen, goede prijs.

Next day delivery is advertised, but not achieved

If company cannot ensure next day delivery when the order is placed on time, they should not advertise it and stop providing misleading and incorrect information.

• Would you recommend us? No

Een van de weinige die nog mij smaak hadden. Omdat er zoveel gedoe is met de grondstoffen en de brexit

Goed en snel

Snelle verzending Goed product

Vlugge levering, alles in orde !

Snelle levering ,jammer dat de bestelling niet klopte maar werd snel geregeld

Geweldige service en snelle levering

Word prima op de hoogte gehouden van de bestelling , track and trace is up-to-date. Op juiste levertijd geleverd. Ga vaker bij jullie bestellen !

Zeer snelle service

Supersnelle levering

Zaterdagmiddag besteld, maandagochtend reeds in huis. Grote keuze, goede uitleg over de producten.

Snelle service en snel antwoord op mijn mail. Alleen geen bevestiging gehad van het vertrek van mijn pakket en geen mail dat het was aangekomen.

Een prettige ervaring

Er is ruime keuze uit verschillende onderdelen van de vapes tot de vloeistoffen tot de vapes zelf. Er is een duidelijke beschrijving en de bezorging is vlug!

Hele snelle levering, goed duurzaam verpakt. Uitstekende prijzen en goeie website

Zeer professionele setting.

Dank voor service, ik ben zeer content.

Hele fijne winkel vaak heel veel op voorraad en snel bezorgd.

Mijn bestelling is helaas niet geleverd

Mijn bestelling is helaas niet geleverd, terwijl er word gezegd van wel. Er is een onderzoek gestart, maar hoor er verder niks van. Ik vind de winkel zelf wel top, haal het normaal altijd in de winkel. Daarom zou ik de winkel wel aanbevelen, maar ik zou het niet online bestellen.

Winkel neemt het niet zo nauw met de prijzen

Pro is dat ze een enorme e-liquid lijn hebben maar beide keren dat ik in de winkel ben geweest werden mij veel hogere prijzen gerekend als vermeld op de website. De eerste keer zag ik het op tijd maar i.p.v. geld terug kreeg ik ter compensatie 3 willekeurige flesjes liquid die ik achteraf niet echt lekker vond. De tweede keer had ik enorm veel haast en pas bij thuiskomst bleek dat ik per flesje liquid een euro teveel had betaald. Niet netjes, dus let op wanneer je in de winkel iets koopt, ze de correcte prijzen hanteren voordat je gaat afrekenen!

Uitermate slecht

Tijdje geleden coils besteld. Verkeerde geleverd en dat kan gebeuren fouten maken is menselijk! Eerst duurde het ellendig lang voordat ik contact kreeg met iemand van de klantenservice. Na een week eindelijk retour sticker gekregen. Netjes retour gestuurd, maar nu wacht ik al meer dan een week op de juiste coils. Krijg geen enkele reactie van de klantenservice meer, maar heb wel betaald. Nooit meer hier bestellen!!

Zeer goede klantenservice met geweldige producten in aanbieding

Toen ik deze website zag was ik meteen verbaasd over wat men allemaal verkocht. Er zijn zoveel verscheidene soorten liquids dat ik meestal niet weet welke te kiezen gelukkig zijn de smaakervaringen er bij vermeld zodat de mensen duidelijk hun eigen zin kunnen kiezen dat vind ik al een groot plus punt. Ik ben erg tevreden over de klantenservice. Zelf had ik ook nog nooit zo'n groot keuze-overzicht gezien wat hier duidelijk aanwezig is.

Ik heb de aankoop ervaring als meer dan fantastisch ervaren. Ik werd makkelijk door het proces geleid met wat ik allemaal nodig had en kon alles heel gemakkelijk vinden. Zal in het vervolg zeker mijn bijvul smaakjes hier blijven bestellen!

Snel geleverd en top kwaliteit!! Zeker aan te raden.

Uitstekende service

Goede site, snelle levering, product zoals verwacht

Ze zijn fijn om te gebruiken

Het ia fijn om te gebruiken. Ook handig om mee te nemen. Zijn niet van die lompe zware dingen heel blij mee. Smaak proef je goed.

Top!!!!

Ten eerste , de levering echt super mega snel!! Ten tweede , de smaken zijn geweldig!! Ten derde , ik zou iedereen dit adviseren.. Echt TOP!!!

Noooit gedacht dat dit echt lekker zou zijn.

Jarenlang heb ik normaal gerookt, eerst gewone sigaretten en daarna overgestapt op shag. Toen ben ik een paar jaar gestopt, maar ik mistte toch iets. Na het proberen bij een collega heb ik besloten om dit toch een kans te geven, en heel eerlijk het is lekkerder dan normaal roken. Echt een lekkere smaak komt er vrij. Nu kunnen mijn vrouw en ik verschillende smaken testen en zelf bepalen wat we lekker vinden.