Ja

Good

Nog nooit

'S nachts besteld en 'smiddags al in huis.

Goede kwaliteit

Eerste keer bestelling gedaan,ik weet dat hun producten altijd kwaliteit is.

quick and easy

Delivery was unexpectedly quick. Ordered at 22 on a Sunday, got it the next day in mail. Great service

Very fast delivery, great offer!

Very fast delivery, great offer. I definitely recommend!

Eerste klap

is een daalder waard Voor het eerst Het klopt allemaal

Perfecte service!

Goede prodructen, veel keus, goede service, en mega snelle verzending! 10/10 voor Mr.Joy

Het was een top ervaring

Er werd een foutje gemaakt in het process van mijn bestelling, maar die is top opgepikt!

Fijne service!

Goede levering en goede onderdelen!

goede service... toppers.

alles oke snelle service.

perfect

eerste x dat ik een vape gebruik, werkt perfect. ik ga zeker vaker bestellen

Snel en spoedig

Via een vriendin die erg tevreden was deze site aangeboden gekregen en gelijk een kijkje genomen. Ben erg postitief over het groote aanbod met alles..

Snel gelevert

Snel gelevert fijn produkt slleen jammer dat niet alles op voorraad is voor mijn voopoo

Super goed

Snelle levering en gewoon door de brievenbus! Echt ideaal!

Eerste 12 dagen bevallen top !!

MR Joy komt de beloftes van bestellen na.

artikel voorradig en onmiddellijk na betaling netjes verzonden.

Overzichtelijk website

Goede snelle levering

Altijd leveringen optijd en de beste kwaliteit!

Really good

Everything really good

Duidelijk. Snelle levering

In vergelijking met andere sites is dit super duidelijk allemaal

Goede en duidelijke omschrijving van de producten en snelle levering

Onbetrouwbaar, nooit hier wat halen mensen!!!!!

Wat een raar winkel is dit, flesje komen open aan helemaal gestoord die mensen. Ze doen het blijkbaar zodat je de liquid niet kan ruilen. Helmaal gestoord zijn die mr Joy. Onbetrouwbaar zelfde geld zit er wat anders in de flesjes, dat weet je namelijk niet als de flesjes open aankomen. Mensen die hier willen bestellen doe het NIET!!! ga beter bij vape kings. Want Mr Joy is onbetrouwbaar niet 1 flesje open maar 3 flesjes waarvan wij er 4 haden besteld. Niet klant vriendelijk en klant gericht!!!!!!

Snelle levering. Tevreden over mijn aankoop

Snelle levering. Tevreden over mijn aankoop.

Fijne ervaring

Goede communicatie met bevrijd heb alleen een vervelende bezorg waardoor ik mijn pakketje wat later had

Eerste en niet de laatste keer dat ik hier bestel

Ik had een bestelling met verschillende wegwerp vapes. Helaas deedt 1 het niet. Een mail gestuurd en deze is binnen 24 uur behandeld en opgelost. Snelle service, al mijn vapes ook binnen 24 uur binnen! Top plek!!