Site is duidelijk en helder. Na bestellen ontving ik direct duidelijkheid over de bestelling. En volgende dag binnen in goede orde. Wat wil je nog meer. Ik kom terug

Snelle en goeie service

Top!!

Duidelijke site, alles goed verpakt en zeer snel geleverd!

Slechte service

Ik vind het personeel van mr-joy niet erg klantvriendelijk Als je een bestelling plaatst voor 23.30 uur krijg je geen bevestigings e-mail. Pas de volgende dag en krijg je je bestelling niet de volgende dag maar de dag daarna Ik moest zelf om een bevestigings e-mail vragen en vervolgens moest ik ook nog om een track en trace code vragen. Ik heb nu mijn e-smoker binnen en die valt ook tegen. In een uur of twee is de batterij al leeg terwijl ik met de vorige een dag deed. Een teleurstelling dus

Bestelling snel geleverd.

Excellent

I ordered 4 disposable vapes yesterday and today I got my packadge. vapes are good quality. Thank you :)

Wat op de site wordt beloofd (levering) komen jullie ook na. Top

Goede service duidelijke site

PICOBELLO

HET IS ZOALS HET ER STAAT:VANDAAG VOOR...BESTELD ,MORGEN GELEVERD. PRIMA SERVICE.NOG NOOIT ZO SNEL MIJN PRODUKT IN HUIS GEHAD. DANK HIERVOOR. GROETJES CHRISTINA

Goede ervaring

Rookt fijn en na het roken ruik ik niet meer na sigaret erg aangenaam

Bestelling perfect snel levering

Ben tevreden met het product thanks

Vape heaven

I am very happy that I bought everything I need from this website ( e liquid flavourtec and coils ), the prices are really competitive, the free shipping is a plus, check out was easy and even I placed the order Friday night but still I received the invoice and tracking link.

goeie spul

vape en tabak 3 mg lekker hoor

excellent

Snelle levering van bestellingen

Alles verliep vlot en kwam snel mijn richting uit

Correct en snel

Bedankt om zo snel te zijn!!

Snelle service. Netjes ingepakt. Geen op of aanmerkingen

Snel binnen en handig met bestellen. Een aanrader!

Great service and fast delivery

I ordered few liquids for my e-cigarete and in few moments it was sent to my adress really fast service and u see that they care about customers!!

Top!!

top service

geen gedoe. bestellen en klaarstaan bij de brievenbus. altijd goed.

Ik vind het fijn en snel bezorgd

Het gaat snel mooie track en tracé coden. Netjes verpakt product voldoet aan verwachting het is ook echt wat ik dacht dat het zou zijn

In voormiddag besteld, volgende dag in huis! Smaak is wel wat anders, het is toch hetzelfde merk en benaming.. maar is nog steeds goed!

Prima winkel

Binnen een dag geleverd, heel belangrijk voor een nicotine junk.

Grote ONZIN levertijd

Ma t/m Vrij voor 23:30u besteld de volgende in huis.Echt onzin op de site. Nu moet ik iets anders gaan verzinnen voor een cadeau bedoeld voor zaterdag.

Het is de eerste keer dat ik hier bestel Ik vond het heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen