Lief alles bestens

Schneller Versand alles super und wir bestellen jederzeit wieder

Super kwaliteit en snelle verzending

Bedankt voor de top sisha pennen! Ondanks kerst dagen alsnog na 1 dag al verstuurd en de volgende dag al binnen!!

Snelle levering.

Jammer dat bij 1 artikel de verkeerde kleur opgestuurd is. Verpakking kan kleiner ?

Goede en snelle levering!

Eerste keer besteld, meteen alles binnen 24h in huis! (Nederland- België)

Bad

My order is 4 days late

• Would you recommend us? No

Snelle levering, product zoals omschreven. Geen reden tot minder sterren

Perfect!

Besteld rond 10u in de avond, en om 13u de dag erna was het al aangekomen! Alles in orde ben er heel blij mee :D dankjewel

Erg snel en efficient

Knappe en duidelijke service

Goed bedrijf en snel met order versturen

Snel handelen

Expensive prices, non delivery of goods in time and rude customer service in the shop

Are you kidding me? I was told same day delivery and now you change it without letting me know first? I find this unacceptable and I am highly dissapointed

• Would you recommend us? No

Wat een super snelle levering!!

Goede uitleg voor een goede start van 2022!

Zoals zovelen wil ook ik per 2022 stoppen met roken. Niet alleen qua gezondheid maar zeker ook qua besparing. Met de e-sigaret kan je op zelfde niveau qua nicotine starten maar gelijkelijk ook verminderen. En voor een ieder is er qua smaak veel wils.

Lekker

Ik heb er van genoten en ik beveel het 100% aan

Uitstekend!!!!

Eerste keer dat ik bestel en al de dag erna in huis een super service noem ik dit

Ik ben erg blij met de snelle levering

Top,uitstekend,snelle levering,

Besteld, dag erna in de brievenbus, veel aanbod,goede uitleg,goede betrouwbare leverancier.

Alles is snel geleverd en alles wat je besteld is juist dank u wel voor de goede service!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima en snel

Enkel jammer dat de verzenddienst eerst aangeeft bestelling wordt maandag bezorgd en daarna in de ochtend weer een dag later. Toen was het weer een dag later en in de avond van dinsdag lag het in de brievenbus. Daar kunnen jullie niets aan doen en snap het ook ivm druk maar is wel vervelend. Verder is de bestelling prima!

Ik heb de ervaring als uitstekend ervaren

Het was een snelle levering .

Niks op aan te merken

Snel geleverd zoals beloofd word. En hoefde er niet voor thuis te blijven, paste door de brievenbus.

Top levering duidelijke site goede communicatie

Via een vriendin deze site doorgekregen ondanks in mijn eigen woonplaats een shop aanwezig is Goede site snelle levering en goede communicatie Ik blijf hier mijn bestellingen doen

Goede website veel aanbod en super snelle levering

Goede website met veel aanbod snelle levering .goed advies

Does not respect their delivery time promises

The statement « Ordered before 23:30 next working day at home » is untrue. This is the 3rd time it happens to me, if you re running out of e liquids and need them ASAP buy them somewhere else.

• Would you recommend us? No

Bestelling zelfde dag in huis

Besteld, kreeg het savonds binnen. Alles klopte en was in orde. Geef ze 4 sterren want is pas me eerste bestelling.