Perfectomundos!

Perfect, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle leverin, toppers!

Sexual

Moinseur Joy did not disappoint. Myself and the missus were in desperate need of some nicotine and only Joy himself could help us. Not only did he deliver the vape on time but he also added a surprise box of sec toys in the bottom! Much love and hope to have a coffee with him soon xxx :)

Heel snel en correct

Goede zaak, veel aanbod en zeer snelle levering. Zelfs zelfde dag nog mogelijk en dat tijdens de feestdagen en lockdown!

Super eerste bestelling maar toppie

Super kwaliteit goede levering

TOP

Verscheidenheid aan smaakkeuzes en goede categorisatie.

Perfecte dienst

Perfecte zaak

Alles in orde!

Gisteren 5 wegwerp vapes gekocht, vandaag toegekomen. Alle vapes waren perfect in orde en levertijd was zoals gezegd!

Bestel- en leverproces volgens afspraak!

Alle bestellingen waren originele merk-onderdelen, geen **** gedoe. Blij eindelijk een goede betrouwbare leverancier gevonden te hebben. Ik blijf MR-JOY stalken ;-) met bestellingen.

Fantastisch!

Lekker smaken, kunnen lang mee en totaal geen brandende smaak

Snelle verzending

Mijn vape was kapotgegaan en ken snel en nieuwe bestelen en hij was de volgende dag in huis

Great

Everything is perfect except I bought it Friday morning by expecting it to come Saturday but it came Monday. It is understandable due to kerstdag, thanks for the experience!

Zeer slecht

Op de site staat vermeld dat als je voor 12:00 s’middags besteld je het diezelfde dag nog binnen krijgt. Je betaald hier €5 extra vezendkosten voor. Ik heb vrijdag een bestelling gedaan en het kwam maandag pas binnen. Heel ontevreden en als je ze mailt krijg je geen oplossing !

al een paar keer een bestelling gedaan, 1x klopte bestelling niet, maar dit wordt naar behoren opgelost!!

teleurgesteld

Ik heb gekocht om 8.42 nog betaald 4.95 eur extra voor pakketje zelfde dag gekregen en dit pakket volgende dag komen

Top webshop

Top webshop om te bestellen ondanks Corona en feestdagen heb ik netjes antwoord gekregen op mijn e-mail. Erg vriendelijk waren ze ook super blij mee!!! Nu wachten op mijn bestelling zin in!!!!

Makkelijk

Lekker makkelijk en snel geregeld!

jammer

op zondag voor 22 uur besteld is maandag in huis. helaas komt mijn pakket pas dinsdag. beetje jammer dit

Ik en mijn familie/vrienden bestellen altijd op mr. Joy en elke keer word het binnen 1-2 dagen geleverd dus heel goede service

Goed en snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt. En makkelijk dat er de meng verhoudingen bij staat.

Eerlijk en behulpzaam

Snelle correcte levering.bij m'n probleem werd er onmiddellijk naar een oplossing gezocht!

prima!

Overzichtelijke site en levering binnen 24 uur tijdens de kerstdrukte, top!

Het beste

Beste

Goeie site en service.

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en ik ben zeer tevreden levering was op tijd zoals ook aangegeven op jullie site. Dus prima geregeld top

Snelle bezorging en snelle beantwoording van vragen

Bezorging was snel en accuraat. Vragen werden ook snel beantwoord via de email. Zeer te vreden