Snelle bezorging en snelle beantwoording van vragen

Bezorging was snel en accuraat. Vragen werden ook snel beantwoord via de email. Zeer te vreden

Prima club met dito service. Gewoon zoals t hoort, update over status van de bestelling en bezorgdatum.

Super, zeer snelle levering en heel duidelijk

De volgende dag was het pakketje geleverd. Super snel dus. Alles zeer mooi verpakt dank u wel

Bestelling verkeerd en vervolgens geen reactie op mijn mail!

Afgelopen week heb ik een bestelling gedaan. Toen ik het pakketje in ontvangst nam bleek de bestelling niet te kloppen. Er zijn verkeerde coils meegeleverd. Donderdag avond heb ik daarover een mail gestuurd, dusver heb ik daar nog geen reactie op ontvangen. Als ik jullie telefoonnummer bel krijg ik een standaard bericht dat ik een mail moet sturen.

Snelle levering van de bestelde vapes. Klein verbeterpuntje: ik kreeg de pakbon van andere klant meegestuurd.

Geweldig!!

Super snel! Echt geweldige service!

netjes en gewoon goed

Never got the product

Product status says delivered but its nowhere to be found. Store has not gotten back to me yet about what happened.

• Would you recommend us? No

Als Snel geregeld

Mooi vapen ik heb nord x kit gehaald en hij is de enige winkel die hij heeft zeer mooi.

Bardzo dobrze

Jestem zadowolona z szybkiej dostawy i z produktu .Polecam i pozdrawiam serdecznie

Gewoon top

Snelle levering en meestal alles op voorraad wat ik moet hebben.

Vandaag besteld volgende dag in huis

Snel geleverd ook in drukke tijd!

Prima levering

Goed maar 1 liquid was al bijna over de datum

Prima webshop!

Overzichtelijk.

De dag na dat ik de e-smokers besteld had . Kwamen ze binnen perfect verpakt en keurig geleverd . Echt een aanrader

Snel en goed geregeld

Bezorging was erg snel, site overzichtelijk. Ik ben tevreden!

Super snel in huis

Uitgebreide keuze en binnen 24h in huis.

Één geweldige service!

Zeer snelle levering, altijd top in orde!

Wel goed

Jammer dat hij snel leeg gaat Maar hij werk wel goed

geweldig

hele snelle levering van goede producten

Goede en snelle service

Ik ga vaker hier bestellen. Goed TEAM!

Wat je ziet is at je krijgt!

Altijd goeie service

Had een keer smaakjes besteld,en die waren niet op voorraad gelijk een mailtje van mrjoy niet op voorraad en dot zijn de mogelijkheden, goede service altijd vriendelijk top bedrijf