Altijd goeie service

Had een keer smaakjes besteld,en die waren niet op voorraad gelijk een mailtje van mrjoy niet op voorraad en dot zijn de mogelijkheden, goede service altijd vriendelijk top bedrijf

Overzichtelijke site en snelle levering

Snelle service top

Goede hulp bij vragen

Snel reageren na vragen , dat noem ik nu klantvriendelijk!! Top

Verzendkosten weggegooid

Verzendkosten betaald om dezelfde dag nog bezorgd te hebben, voor 12u besteld. Helaas volgende dag pas binnen gehad, als ik dat had geweten had ik het niet gedaan aangezien dan de verzendkosten gratis waren. Voor de rest producten precies zoals beschreven netjes verpakt, precies zoals het moet zijn wat dat betreft tevreden. Ik raad het aan maar raad niet aan dezelfde dag bezorgen aan te klikken.

Onduidelijk

Ik heb de e smoker ontvangen en aan de lading gedaan Maar de beschrijving vind ik onduidelijk Waar moet nl de olie in?? En hoe kan ik hem dan gebruiken?? Ik wacht uw antwoord af had mijn vraag ook al naar de klantenservice gestuurd

Supersnelle levering!

Volgende dag gelijk in huis! Perfect dus. Daarnaast ruime voorraad en uitgebreid assortiment.

Goed bedrijf

Snelle levering goede website en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Zeer snelle levering Zo zit ik nooit zonder

Makkelijk betalen en uitkiezen

Staat er makkelijk en lekker duidelijk, kortom goeie site

Goed zoals altijd

Makkelijk en snelle levering

Makkelijk snel ideaal zeker tijdens een lockdown.

Tot nu toe is mijn ervaring met Mr JOY uitstekend

Prima kwaliteit

Snel geleverd.

Ik had nieuwe vloeistoffen en coils nodig voor mijn vaper. Door de lockdown kon ik niet bij mijn vaste shop terecht dus online gezocht en bij mr-joy uitgekomen. Binnen 24 uur had ik mijn bestelling al in huis. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij mr-joy.

Super snelle levering. Top

Handige webshop en super snelle levering. Top.

Snelle levering Duidelijk omschrijving website

Super snelle levering.

Goede voorraad en zeer snel geleverd ondanks de drukte bij alle bezorgdiensten.

Snelle levering plus snelle reactie op de mail helemaal top

Erg fijne service, snelle levering en vlotte reacties op mail.

Erg fijne service, snelle levering en vlotte reacties op mail. Erg veel verschillende keuzes. Voor ieder wat wils.

Gewoon prima geregeld

Perfect geholpen en een goede afwerking niets mis mee

Vlotte aankoop, duidelijke website

Duidelijke website en snelle levering!

Zeer snelle levering binnen een dag

Zeer snelle levering via DHl

Everything is right

The package arrived correctly. Everything in the order was good