Bad customer service

My order was supposed to be delivered 4 days ago, after two emails and an attempt to call you on a non answer phone number, so I have no clue where my products are, I have no intention to ordering from you again. Please answer my emails so my review changes.

Super duidelijk en snel

Het was makelijk en duidelijk, super snelle levering vanmorgen besteld nu al verzonden top zeker mijn nieuwe vaste online winkel.

Fantastic and reliable !!

MrJoy has a wide range of flavours, staff who know what they are talking about and are keen to give advice and a fantastic and reliable ordering and delivery service ! 10/10

Helemaal top!

Ik die e-sigaretten veel. Ze zijn top en de levering is snel!! En ook nog is goedkoop Jullie hebben de beste uitvinding ooit uitgevonden

In één woord zelfs: Top!

Gisteren coils besteld en vandaag al ontvangen in België. Topservice en super snel. Alvast bedankt en tot de volgende!

Lekkere smaken en snelle bezorging

Waren goede smaken en snel bezorgd ga zeker nog een keer nieuwe smaken uitproberen

Top ding super goed !

Ik wist niet zo goed hoe het in elkaar zat of hoe het werkte maar na een YouTube video te zien een top ding zit goed in de hand ben enorm content ermee ik raad dit zeker aan

Goeie website

Ik heb mijn paketje nog niet binnen maar heb er wel zin in

Duidelijke winkel goede prijzen

Verschillende dingen gekocht snel geleverd voor een goede prijs aanrader gr

Alles makkelijk te vinden op 1 plek.

Binnen 15 minuten al mijn gewenste E-smokers onderdelen besteld, goede website met zoekfunctie veel betaaal mogelijkheden, snelle levering en kostenvriendelijk.

Goeie service en levering

Erg tevreden met de service en snelle levering van Meneer Joy!

vandaag bestelt vandaag de deur uit

alles verloopt zoals het moet zeer tevreden

Top! Aanrader!

Top apparaat zeer zeker een aanrader voor iedereen die wilt minderen of stoppen met roken. Ik zou zegge bestellen en proberen

Tevreden over de bestelde producten.

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering enz.

Duidelijke website, snelle behandeling

Goed en netjes verzonden

Nadeel: je kan van betalen niet meer terug naar je winkelmandje om iets te wissen of toe te voegen. Verder duidelijke site en een stuk goedkoper dan ik eerst zat

snel verzonden

De bestelde artikelen worden dezelfde dag nog verzonden.

Altijd correct, snel en voordelig

Gewoon top

Snelle levering en hele scherpe prijzen. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

Vlug en goed

Goede service, zelfs naar Spanje

Moest een justfog smoker, besteld vanuit Spanje geen probleem, bezorging door DHL duurt wat lang €15.95 voor brievenbuspost, geen track en tracé dus wat rommelig.

Overzichtelijke website met hele snelle levering! Op en Top gewoon!

Goede serves

Overzichtelijk bestellen. Snelle levering en praktische verpakking

Via de mail een paar vragen gesteld. Binnen 24 uur antwoord.

Goeie service

Snelle levering en goeie spullen