Heel content

Goede service, snelle levering en was goed verpakt

Goed en betrouwbaar

Zeer goed en betrouwbaar.

Good

Delivery was fast, got some really nice and cheap joy juices and a fine starter pack at very good price

Ik ben erg tevreden met de service en de bestelling die ik onlangs heb geplaatst. De levertijd was super snel en alles was duidelijk en gemakkelijk! Ik en mijn partner hebben allebei hele goeie ervaringen met Mr Joy. Ook is het heel handig dat je pakketje meestal door de brievenbus wordt geleverd waardoor je niet thuis hoeft te zijn op de levertijd van je pakket. De producten zijn heel fijn te gebruiken en alles is duidelijk! Mr Joy is aan te raden en zeker je geld waard!!

Ik heb tot op heden de levering nog steeds niet geleverd gekregen

Pakket nog niet geleverd

Snelle levering en fijne producten.

Snelle levering en fijne producten.

Je krijgt wat je besteld, en een hele snelle levering. Waar ik bij andere soms weken moet wachten is bij jullie binnen 2 dagen altijd binnen. Jullie hebben er een vaste klant bij. Bedankt Gert

Fast and reliable.

Amazing service every time, next day delivery.

Not good

Delivery 5 days after i ordered

Blij dat het een snelle service is compliment ervoor!

Helemaal goed

Eerlijke prijzen, eerlijke handelaar, netjes verpakt,... gewoon perfect zoals het is!

Foute huisnummer.

Ik had de foute huisnummer opgeschreven terwijl ik ging bestellen maar is gellukig snel geregeld.

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Het bestellen ging gemakkelijk en zonder problemen. Ook kwam het pakketje zoals aangegeven op die dag en tijd aan.

zo hoort een webwinkel te zijn.

een goede webwinkel alles overzichtelijk ingericht,en een goede en snelle levering.

Nette en snelle levering en alles volgens bestelling . Dankje

Super snelle verzending

Super snel en veel keus

very fast

I am very satisfie

Heel volledig ondanks minimale visuele content,

Goede beschrijvingen vann artikelen, kom heel ver ondanks minimale visuele content.

Snelle en goeie levering

Een zeer snelle en correcte levering. Goed verpakt. Ik beveel Mr Joy zeker aan!!

Best-ever

Top in aanbod, top in communicatie, top in snelheid van levering.

Veel tijd hebben

Verzending duurd wat lang

Snel en veilig

Ik heb tot nu toe 3 keer besteld en elke keer kreeg ik goeie producten op de aangegeven tijd binnen, ik ga hier zeker vaker bestellen

Waardeloos

Ik bestelde eliquid welke ik ongeseald ontving. Dit meldde ik warop men het ging uitzoeken en een poosje later stuurde ie me gewoon een nieuw pakketje met de betreffende eliquid maar uitleg of info mbt het uitzoeken ervan bleef achtewege. Enfin ik ontving de eliquid en tot mijn verbazing waren alle vijf deflesjes wederom niet gesealed. Ik nam contact op met Mr Joy en deze stelde: kan niet wij sturen geen reeds geopende flesjes op...punt... Mijn vraag: hoe komt het dan dat ik ze de eerste keer geopend kreeg en je klakkeloos nieuwe verzendde, daarmee spreek je jezelf tegen wanneer je bij een tweede zending niet gesealde eliquid roept dat je ze niet reeds geopend opstuurt. Of doe je dat enkel bij eerste zendingen? Mij heeft hte ruim 30 euro gekost want ik rook geen eliquid die niet gesealed is.

Te laat geleverd. Om 15 uur besteld 2 dagen later pas gekregen

Niet goed. Niet correct met levertijden.

Op dezelfde dag bezorgd. 3 dagen en 6 beloofde bezorgmomenten verder.....

Omdat mijn vape kapot is en ik dus rap vervanging nodig heb, heb ik extra betaald voor dezelfde dag bezorging. Dát het dan vertraagd is, is vervelend. Maar dat GoParcel elke dag sindsdien minimaal 2 nieuwe bezorgmomenten belooft maar achteraf niet nakomt is uitzonderlijk vervelend. Kan over het product zelf helaas nog niets zeggen. Lage voorraad en vrij duur maar da's omdat ik iets specifieks moest hebben.