Beste kwaliteit beste prijzen

Goedkoper dan in de meeste winkels en handig en snel thuis bezorgd!

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel Vertrouwbaar

snelle levering en goede kwaliteit

de producten waren enorm snel geleverd, en bia brievenbus dus dat was erg fijn. Ook was het pakket niet beschadigd en is de kwaliteit van de producten erg goed. Dus ik ben tevreden!

Alles in orde

Niets op aan te merken , doet wat er beschreven zijt. Snelle correcte service !

Snel geleverd en goede kwaliteit en prijs

Voor 12 uur besteld, 1 tot 2 werkdagen later in huis

Gefeliciteerd Mr. Joy. Lekker klanten lokken en blij maken, maar niet dezelfde dag leveren als je voor 12 uur besteld. Daar wacht je dan voor Piet Snot op. Pas om 18:30 bekend nadat ik zelf t&t checkte. Bedankt voor jullie notificatie. Waardeloos! Ik ga in vervolg weer bestellen bij mijn oude betrouwbare leverancier. Succes

Producten zijn goed maar levering is erg traag en niet zoals op de website wordt gezegd

De aangeschafte producten werken goed, alleen heb ik meerdere malen veel langer moeten wachten op de producten dan wat op de website stond.

Goede en snelle service

In een weekend besteld en maandag reeds geleverd. Top

Matig

Zoals altijd veel te laat met bezorgen, is de laatste keer dat ik hier besteld. Heel jammer omdat het niet aan de website zelf ligt maar aan de leverancier die zich niet aan de afspraken houd.

Amazing website

This is a Amazing website , they help us out with growing big in the UK Market: www.ecigmarketxl.co.uk

Super lekker een zeker het geld waard super snel binnen

top

prima service en snel en verzorgd geleverd

Gewoon geweldig.

Ik heb de vape's besteld op zeer gemakkelijk en toegankelijke website. Na 2 dagen had ik het pakketje ontvangen en kon ik heerlijk genieten van de vapa's met heerlijk smaken!

Very fast delivery

I love how easy it is to order

super service thx

top

Al vaak besteld. Altijd snel en betrouwbaar!

uitstekend

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen, ook hebben ze hier wel de juiste smaken van IVG terwijl bij veel andere deze uitverkocht waren.

Geadvanceerd.

In mijn order had ik een foutje gemaakt bij de postcode, hierdoor kwam mijn levering niet in het systeem te staan. Kreeg binnen 2 minuten een email voor het nakijken van het adres zodat ze alles voor me kunnen klaar maken voor levering. Desondanks de fout is het de volgende dag binnengekomen!!

Zeer tevreden !

Super slecht bereikbaar

Ze zijn super slecht bereikbaar

Goeie website en goed product

Snelle levering, duidelijke Website, goed product en goeie kwaliteit

Goede service, klantvriendelijk

Fijn