Super serves dank je wel

hele snelle levering

Heel snel geleverd en goede prijzen. Kan niet wachten tot ie binnen is

Super goede website beter waar ik eerst ging

Alles is duidelijk op de website en snelle bezorging en jullie hebben de smaken die ze in België momenteel niet meer te vinden is , doe zo verder

Perfect! Snell

Binnen 1 dag in huis

Besteld voor 23.30 volgende dag in huis...TOP!

Snel

Zeer snel en goed geleverd

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Goede service en snelle levering

Andere datum

Ik had express optijd besteld voor mijn vakantie. Nu krijg ik op dag zelf te horen dat het in 1 keer een dag later word. Waardoor ik het nu niet mee kan nemen. Hoe kan dit ?

Snelle levering en goed geregeld alles goed verpakt

Jestem bardzo zadowolona

Super sklep szybka dostawa i duży wybór, możliwość różnych sposobów zaplaty.Polecam serdecznie.

Ruim assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding!

Na 1,5 jaar afwezigheid, met hangende pootjes terug bij Mr. Joy. Ruim assortiment, goede prijzen en de klantenservice is fenomenaal. Ik wil roken niet promoten aan vrienden aan familie anders had ik het wel geweten.

Vlotte levering en sterke prijs!

Heel tevreden over de afhandeling van de bestelling!

Het was erg leuk om met je om te gaan

Het was erg leuk om met je om te gaan

goed maar toch een probleem gehad met levering

Hexa had ik eerst niet aangekregen maar heb snel bericht gekregen dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg dus daarvoor bedankt!

BEST SERVICE EVER

Loveee the service!!! I order a lot and the packages are always on time. 5 stars!!

Goede levering en producten op orde

Gratis verzending al bij 20 euro, prima dus. Nog veel juice op voorraad die andere sites niet hebben. Levering was de volgende dag via de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te blijven.

Vandaag besteld, morgen in huis. Top!

Super service.

Zeer snelle en correcte service.

Geweldig!!!!

Zeer goede ervaring snelle levering alles klopte en het product werk zeer goed super tevreden Bedankt

Super snel verzonden

Ruime voorraad en snelle verzending...top!

Waarom zou je ergens anders bestellen.

Overzichtelijke site, snel besteld en snel geleverd.

Snel, prijs en kwaliteit hoogstaand

Kwa prijs en kwaliteit hoogstaand. Uitstekende snelle levering. Hier gaan ik voortaan bestellen.

Oke

Snelle service, onduidelijke website

Zoals het hoort, goeie service

snel, correct, top