Toppie

Bestelling helemaal tevreden en ondanks drukte volgens afspraak mogen ontvangen.

Snelle levering en scherpe prijzen

Idem dito als hierboven

Top winkel/webshop

Ik heb hier de vapito Cosmo plus besteld en was gelijk de volgende dag in huis! Ook kon ik de vape niet goedkoper dan €40 en hier kostte hij maar €30 en doet het helemaal perfect. Ook heb ik een paar Vaprance e-liquid’s besteld en het werkt allemaal fantastisch.

Mijn bestelling is niet optijd aangekomen

Ik heb een bestelling gedaan voor 12:00 en extra betaald dat het op dezelfde dag zou aankomen, helaas is mijn bestelling niet op hetzelfde dag aangekomen en wacht ik nog steeds af op mijn pakket ! het is al na 18 uur !

Product werkt niet

Helaas werkt mijn e sigaret niet.

Snel geleverd, juiste product en ik kreeg er zelfs een extra cadeautje bij :)

Mijn favoriete vape vloeistof is "heisenberg" van Vampire Vape. Na even zoeken online had ik ze gevonden bij MR.JOY en bestelde ik zes stuks van 10ml. Vrienden hadden mij reeds gewaarschuwd dat er soms **** vloeistoffen op de markt zijn maar ik kan jullie verzekeren dit is het origineel! De zending was supersnel bij mij thuis, vanuit Nederland naar België. En mijn bestelling was zes flesjes zoals ik al zei, mijn pakketje bevatte er zeven! Dus ook wel top van MR.JOY dat ik er een klein cadeautje bovenop kreeg, heel erg bedankt daarvoor en tot de volgende bestelling :)

Verzending ongelofelijk snel!

Ik had mijn vape op zondag om 21:30 gekocht en hij kwam de volgende ochtend om 11:30 al binnen! Verder was het product ook prima! Top service!

Amazing

Super quick and a wide variety of disposable vapes! Couldn’t find them anywhere but here to buy in the Netherlands

Snel en correct.

Wat ik nodig had snel gevonden. De bezorging bijna nog sneller

Super snel geleverd Zondag besteld,maandag al in huis

Top spullen

Super leuke mensen in de winkel moest super nodig naar de wc en mocht gebruik maken van de wc super producten ook kwa bestellen snelle levering

Erg goed!

Snel besteld, snel ontvangen. Prima service. Goede prijzen!

Ik nam een risico maar het is helemaal goed

Ik bestel niet zomaar van winkels dat ik niet ken, ik dacht geef het een kans met een klein bedrag dat het niet uit maakt of ik opgelicht word. Bestelling komt snel en netjes binnen, is er een tekort bij mijn plaatselijke winkel dan weet ik dat ik hier terecht kan.

Vlug en goed geïnformeerd

Goed op de hoogte gehouden en netjes op tijd en verzorgd afgeleverd

Practig

alles correct en vlot top

Rare mails

Bestelling (op zaterdag) ging snel en goed. Vervolgens een mail dat de goederen op zondag werden geleverd...... Dat is gek! Op zondag werken de vervoerders niet. Uiteindelijk op maandag de goederen geleverd gekregen. Op zich tevreden, maar mijn advies is om de mails na te kijken en om de instellingen te wijzigen.

Coils besteld en maandag keurig aa Fgeleverd

Verkeerd ontvangen

Pods 0,8 ohm ontvangen ipv 1,2 ohm en een dag te laat

Snel de juiste spullen geleverd, toppie

Leuke site, makkelijk zoeken en snel besteld. Prijs is ook goed en mijn producten op voorraad. Ik ga hier vaker bestellen.

Snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering!!!

Makkelijke overzichtelijke site en supersnel geleverd! Aanrader!

Snelle levering, goede service

Goed en snel bezorgd. Makkelijk te vinden en makkelijke goede website!

Netjes ingepakt en snel verzonden