fantastisch

bestelde op een zondag en werd maandag geleverd!! Gelijk dikke damp sessie gehouden

Service

Veel keuze, snelle levertijd

Mr-joy top webshop

Heb altijd met veel plezier bij jullie gewinkeld alles is mooi duidelijk en je weet precies wat je in huis krijgt. Mooie en goede producten echte kwaliteit. Als ik een vraag heb word die snel beantwoord door mensen die weten waar ze over praten.

Goede info mooie site

Goede site snel gevonden wat ik wil en word goed op de hoogte gehouden

Topservice

Mooi aanbod ,duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website,snel verzonden

Geen accurate verzend data

Het is nu al de derde keer dat een bestelling na 2 dagen pas op de post wordt gedaan. Terwijl er wordt geadverteerd met voor 23.30 besteld volgende dag in huis.

Super product en snelle levering.

Uitgebreid assortiment en goede prijzen. Snelle levering. Toppie.

Website could be more simple.

Website don't loading any photos, so technically you don't know what you buying, but I hope my order will be alright.

Doen wat ze beloven

Voor 12.00 besteld en idd zelfde dag in huis. Vape werkt perfect. Dus echt een aanrader.

one word: perfect

fast delivery, perfect service! Tnx

snelle levering !!

Duidelijke website. Snelle levering dag nadien. Mr.Joy is een aanrader !!

top

product kwam goed en netjes aan de volgende dag. het is precies wat je hebt besteld

4,99 betaald voor levering

4,99€ extra betaald voor levering op dezelfde dag, reeds om 8 uur sochtends besteld. Dit is vaker voor gekomen bij mijn collega’s op het werk. Zou het niet aanraden, was voor mij ook de enige reden om het hier te kopen. Website is onduidelijk, staat op de homepage dat het 4,95€ kost ipv 4,99, maakt verder niet veel verschil, maar is ook niet bepaald professioneel.

Vlotte DHL verzending wat door de brievenbus past

Snelle verzending, altijd de volgende dag in de brievenbus. Goedkope Nic Salts, de ICE Blueberry Blast van het merk man made nic voor slechts 1,90, met hoog breaking bad gehalte, maar voor een fractie vd prijs, is mijn favoriet.

Goeie service

Snel thuis, veel keuze

Goede service en komt afspraken na

Ik kreeg binnen 1 dag mijn pakket binnen. Deze vapes waren ook hele goede kwaliteit, ik had de vape 1 nacht perongelijk buiten laten liggen en deed het nog uitstekend. echt een aanrader!

Uitstekende service

Levering binnen 1 dag en een uitgebreide assortiment!

Top!!

Zeer duidelijke, overzichtelijk en professionele website. Ook zonder afbeeldingen zijn de keuzes goed te maken. En een op en top levering. Keep going!

LET OP:

BIJ DIT BEDRIJF KRIJG JE TWEEDE-HANDSE VAPES Ik heb een vape mod besteld en de vape-juice van de vorige eigenaar zit er letterlijk nog in, dit kan toch niet zo tijdens corona? Dus iemand heeft flink aan dat ding lopen lebberen en ze sturen 'm zo door naar mij? Niet eens schoonmaken o.i.d.? Ongelofelijk

Perfect en had niet beter gekund

Precies als omschreven Snel geleverd en werkt uitstekend

Snelle levering en degelijk verpakt

Ondanks er geen afbeeldingen gebruikt mogen worden op de website. Toch het juiste weten te bestellen door duidelijk en overzichtelijk webshop.

Genoeg keuze en snelle bezorging!

Genoeg keuze en snelle bezorging!

Top producten!

De producten zijn heel fijn en waren snel in huis!