Prima snelle service van Mr Joy

Voor 23uur besteld en gelijk de volgende dag ontvangen verpakt in een nette doos. Dank u wel!

Ik vind de elf bar echt perfect!

Ik vind dat de elf bar lang mee gaat. De smaak ervan is ook echt lekker. Ik ga er nog meer bestellen! Ze zijn ook niet duur voor wat je krijgt. Je betaalt eigenlijk dezelfde prijs voor een pakje sigaretten, alleen gaan de elf bars langer mee! Verder is de levering snel en is er een overzichtelijke website!

ik vind de elfbar top!

mijn ervaring met mr-joy is super goed. snelle levering en goede producten. zeker een aanrader!

Super snel vinden, bestellen en ontvangen

Ik wist wat ik wilde. Tikte het in de zoekbalk in en kwam direct bij het juiste product aan. Bestellen in een paar klikken en ontvangen ruim binnen een dag. Nogmaals… super !!!

Laat niet op

Slecht. Kapotte product ontvangen

Goedkope webshop

Snelle levering, goedkope prijs voor het product, goedkoper dan andere webshops. De ene dag besteld, volgende dag in huis.

Goede producten, snelle levering. Top!

Zeer tevreden als klant!

Duidelijke site en snelle levering!

De site is heel duidelijk ondanks jullie de foto’s niet meer mogen tonen. Jullie omschrijving is top! En ook nog eens een enorme snelle levering! Ik bestel graag bij jullie en kan weer even vooruit!

Op zondag besteld en maandag geleverd !! Das supersnel

Great customer service! Products on point

Everything went smooth! I am satisfied and highly recommend the store!

Heel lekker en heel goed

Aangenaam verrast !

Eerst via mail vriendelijk verder geholpen. Erna bestelling geplaatst en de dag erna in huis, super service van mr-joy

Vlotte bestelling en mooi op tijd geleverd

Mr-Joy heeft zeer veel keuze en je kunt gemakkelijk zoeken en ziet direct of iets in voorraad is of niet. Een fijne site waar ik snel vond wat ik nodig had. Levering mooi op tijd. Super tevreden.

Good

The products are good but late track and trace

Prima communicatie en snelle levering

Duidelijke website met veel uitleg en keuzehulp. Verkoper reageerd snel, en zending was snel ter plaatse. Klasse!

Snelle levering, goede prijzen

Vandaag besteld is morgen in huis, zoals ze beloven.

****

i received an email that my package was delivered to a local DHL service centre but it wasn’t there so now i’ve lost 32 euros

• Would you recommend us? No

Super goed

Snel en top producten

Teleurgesteld

Het product is defect, kan ik dus niet gebruiken

Heel snelle service. Top

Trustworthy and fast

Adaptable to customer requirements and fast in delivery. Very good service.

Super snel verzonden en goede serive

Zelfs als ik laat op zaterdag avond bestel is het de volgende ochtend verzonden. Super snelle service!

Het was goed maar het is jammer dat we geen fotos mogen zien

Her was gewoon oke, soms was ik gewoon geïrriteerd doordat ik moest gaan zoeken voor fotos en zo

Snel en goede smaak

Bleu magic america

Heel erg goed

Pakket vrijdag bestelt, kwam zaterdag al aan in België.