Heel erg goed

Pakket vrijdag bestelt, kwam zaterdag al aan in België.

groot assortiment en snelle levering!

groot assortiment en snelle levering!

Snelle levering, goede service. Echt een aanrader om hier vaker te bestellen

Doen wat ze beloven

Komen hun beloftes na. Vandaag besteld en morgen in huis. Kunnen verschillende e-sigaretshops wat van leren. Prima service!

Beloftes qua levering werden niet nageleefd

Ik bestelde op deze website omdat ze een dag later al zouden leveren, nu vandaag krijg ik een mailtje dat ze pas maandag zouden leveren (3dagen later). Over de kwaliteit van jullie producten kan ik niet klagen. :) Enkel zeer jammer van de levering

Er is gedaan wat ook is beloofd en snel.

Alle ok

Goede en snelle levering. Producten ok.

Duidelijke website. Artikelen overzichtelijk gerangschikt. Veel keus in zowel e-smokers als in vloeistoffen. Zeer snelle levering en service.

Promised delivery time do not work.

I did order day before at 21:20, on website it says before 23:30 = next day home. Unfortunately it is not the case! When I asked customer service to do something about it because they also say that order before 12 = the same day home. Respond was that sorry we can not do anything. Bad experience, do not make promises that you can not keep.

Fijne en snele afhandeling.

Ik heb geen ervaring, ben nieuw bij mr.Joy Lijkt me een fijn bedrijf, en fijne betalings mogelijkheden wel erg fijn! wel jammer geen afbeeldingen van de producen zijn maar dat is het beleid van onze overheid!!

Snel en goed

Heel fijn dat ik op zondag een bestelling kon plaatsen die maandag al binnen was. Fijn als je met spoed producten nodig hebt!

Super producten

Wat een nieuwe ervaring is dit en niet onbelangrijk veel en veel goedkoper als normaal roken. Helemaal blij

Probleemloos

Verzending van het pakket gebeurde direct. De volgende middag had ik mijn pakket al in handen. Er ontbrak niks en was allemaal veilig ingepakt.

Snelle levering.

Snel geleverd, en ook vriendelijk advies in de winkel gekregen. Echter was mijn artikel niet op voorraad in de fysieke winkel, maar wel via de webshop.

Snelle levering, goeie prijs

super

niks op aan te merken, gewoon fantastisch

Goede en snelle service

Ivm een storing in mijn bankieren app was mijn bestelling niet goed doorgekomen. Snelle service van Mr-Joy, heeft het dezelfde dag nog geregeld en het pakketje alsnog opgestuurd! Goede service

Super snel

Goede service en snelle levering

x

x

Geweldige prijs kwaliteit verhouding

De bestelling kwam snel en in orde aan. De eliqued smaken zijn van goede kwaliteit en niks op aan te merken. Ga hier zeker mee bestellen.

Gewoon altijd goed!!

Overzichtelijke website, een goede service en ontzettend vriendelijk medewerkers! Snel met reageren op email's. Kortom niets op aan te merken.

Heel snel, goeie communicatie!

Het ging ontzettend snel, hele goeie communicatie qua emails.

Goeie service

Heel handig overzichtelijke site en vlotte betaling met hoeie communicatie

Uitstekend!

Geen idee waar die negatieve recensies op Google vandaan komen; mr. Joy doet wat ze beloven: na bestelling dezelfde avond nog track en trace in de mailbox en netjes de volgende dag geleverd! Ze hebben goedkope prijzen en zeer veel keus. Ik had meerdere flesjes e liquid besteld: allen geleverd in origineel doosje en op 1 na is alles minimaal een jaar of zelfs langer houdbaar. Ik zal hier zeker vaker bestellen!