Heel tevreden

Heel tevreden over alles. Ruime keuze en heel vlug geleverd! Ik bestel voortaan altijd op jullie site

Gemakkelijk en snel!

Vanuit belgie besteld om 23.00 snachts, volgende dag al om 12.00 u middag aangrkomen naar afhaalpunt. Website is gebruikvriendelijk.

Veel slechter geworden! (Vroeger heel goed)

Het is onmogelijk om nog contact te maken, Vroeger telefonisch,niet meer mogelijk en nu via mail ook geen antwoord! Nochthans bestel ik veel bij jullie! Foei mr joy!

PERFECT!

Doen wat ze zeggen! vandaag besteld en morgen in huis. verzendgegevens netjes per mail ontvangen. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle levering goed product

Fijne website en snelle levering.

Vol van smaak Goeie kwaliteit voor een lage prijs Ik kom steeds terug bij mr joy om Vapes te kopen

Een groot aanbod. Duidelijk overzicht van wat er te leveren valt.

Snelle levering en goede service

Bestelling was super snel geleverd echt top!

Smok

Ik ben heel tevreden met smok product snel bezorgd zeker een aanrader top service

Heel goede service. Binnen 2 dagen was het bij mij thuis.

Netjes snelle levering

Fijn

Snel geleverd. Alles naar wens en netjes gecommuniceerd via mail.

snelle service...

Hele snelle service...

Slechte klantenservice

Je bent bij dit bedrijf echt een zogenoemd nummertje. Ze doen, na meermaals contact via de mail, geen enkele moeite om je een vlotte passende oplossing te bieden.

Bijbetaald voor zelfde dag leveren, 2 dagen later nog steeds niks

Meerdere malen bij mr joy besteld het lukt ze geen enkele keer om zoals geadverteerd op tijd te leveren dit is de laatste keer geweest.

Keurig verpakt en snel geleverd

soepel en zeer snel

een goede ervaring. snelle verzending en veel informatie verstrekking. en erg handig dat er kan worden verzonden naar een ophaalpunt. prettig bedrijf

Bestellingen zijn keurig op tijd geleverd.

Ook de website is duidelijk, en er staat bij of de artikelen op voorraad zijn.

Toppie

Snel & Betrouwbaar! Producten komen altijd goed aan en zijn goedkoper dan sommige andere websites, wat wil je nog meer! :)

Ware nicht da

Habe am 08.09 bestellt natürlich vor 12 Uhr damit die Bestellung schnellstmöglich ankommt, doch leider ist bis heute 13.09 immer noch nichts eingetroffen zudem habe ich nicht mal eine e-Mail bekommen wo ich die Sendung verfolgen kann. Bezahlt hab ich das ganze über Klarna wo auch eine Rechnung direkt nach 5 Minuten kam.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ben heel tevreden

Zeer snelle service!

Zeer snelle levering + lastminute adresaanpassing en direct in orde!!

Snel geleverd!

Zeer snel geleverd en zeer grote keuze aan smaakjes.

Mr-joy had de bestelling supersnel klaar!

Helaas, voor 12 uur besteld, s'avonds in huis, dat werkt niet. Het werd de volgende dag en ook nog bij een service point, wat ik niet aan gegeven had. Goede aanbeveling voor mr joy, niet voor de bezorgdienst