Makkelijke site

Makkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering.

Smooth

Cheap prices with good delivery options

Voldoet uitstekend aan de verwachting

Snelle levering en goede kwaliteit spullen .

Super en zonder poespas

Snel en makkelijk bestellen, zonder poespas. Goede service, is mijn eerste bestelling en meteen zo vertrouw.

Slechte voorraad

Ik vind dat de olie die ik gebruik niet vaak op voorraad is, en het heel lang duurt voor hij er weer is.

Snel en goed

Hoge kwaliteit en snel.

Prima services

Besteld en snelle levering

Groot assortment, goede uitleg, supersnelle betaalbare verzending

Grwoon alles goed!

Topwinkel

Kon op weinig plekker coils vinden voor mijn tank, Eindelijk iets gevonden

Snelle levering, gratis verzending bij een redelijke prijs en een groot assortiment. Daarnaast ook goede prijsverhouding.

Tevreden met de bestelling! Alleen had de e-liquid wel in een wat kleinere verpakking mogen zitten. Zo'n langwerpig kartonnen doosje past niet in mijn brievenbus, hierdoor heb ik de bezorging gemist want ik was niet thuis. Zo duurde het een dag langer. Geen ramp maar wel jammer.

Snelle service...goed assortiment. Snelle verzending

Absolute klasse!!!

Alles voldeed naar wens

Snel, betrouwbaar en maakt waar

Dit is nou typisch een voorbeeld van een bedrijf die voldoet aan de vraag van de klant. Je bestelt en je wordt gelijk geinformeerd wanneer je de bestelling kan verwachten. Je bestelling wordt de volgende dag geleverd. En je wordt op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. Daarnaast een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor het eerst besteld en gelijk vaste klant geworden. De eerste indruk van een bedrijf is belangrijk. En mr-Joy weet hoe dat moet.

Zo snel verzonden

Wat een top service zo snel verzonden , je ziet goed hoeveel er op voorraad is en goede betaal methodes . Een dikke 10

Super snel geleverd en goede producten

Super blij met mijn bestelling en ook bizar snel geleverd. Zondag besteld, maandag in huis.

Shipping late

It has been almost a week that i ordered the items but not arrived

• Would you recommend us? No

Sehr vertraulich und professionell

Habe online bestellt und online überwiesen. Nach zwei Tage habe Email gekriegt dass Paket ist auf dem Weg. Schnell, unkompliziert, vertraulich. Nur zum empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goede producten!

Zeer fijn en vertrouwend

het enige wat beetje tricky is is je coil erin krijgen maar daarna plezier

Super snelle levering.

Mijn bestelling had ik in minder dan 24 uur in huis. TOP!!!

Alles verliep soepen de producten zijn top

Na snel laat in de avond besteld te hebben kreeg ik mijn spullen in no time juist bezorgd. Alles wat netjes verpakt en in takt. Helemaal prima!

Top levering.

Gelukkig sneller dan mijn review hier op.

Super fast delivery

Ordered with mr-joy for the first time. Placed the order on sunday, received everything in good order on monday. wow!

Snelle en efficiënte service

Het product voldoet aan de beschrijving en de levering al de volgende dag