Snelle en goeie service

Snelle levering goeie producten ben erg tevreden.

Goede service en overzichtelijke website

Eerste bestelling geplaats paar dagen later in huis super service.

Het product is exact zoals beschreven en er kwam dan nog eens een uiterst snelle levering bij: op 1 dag had ik het product in handen. Deze website is zeker aan te raden!

Gewoon geen gezeik.

Gewoon goede service -*duim omhoog emoji.-

Aanrader

Prima webshop met veel keuze en snelle levering. Indien er onverhoopt toch eens iets scheef loopt kan je rekenen op een uitstekende klantenservice.

Gute Auswahl, gestern Bestellt heute Mail das es in den Versand gegangen ist. Werde definitiv wieder bei euch bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Veel update over de levering!

Product goed ontvangen mooi ingepakt Zeker een aanraden!!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Nog eens een echte aanrader!

Prijs kwaliteit een topper. Snelle levering, ook naar België. Voor de ervaren mist maker, maar ook voor de beginner.

Super.

Geweldige service zondagmiddag coils besteld en maandagochtend al in de brievenbus. Dus voor mij altijd bestellen bij Mr-Joy. Groet, Elly.

Goede en snelle levering

Voor het eerst bij mr-joy besteld en zeer tevreden. Alles was op tijd en netjes verpakt. Als je een beetje rekening houdt dat je niet te veel besteld past het pakketje gewoon in de brievenbus, helemaal top! Ga zeker vaker bestellen bij mr-joy.

goede en snelle service

doen wat ze zeggen snelle levering goeie kwaliteit

Bezorging prima, retourneren een ramp!

De bezorging is zoals afgesproken de volgende dag in huis. Echter ik had een mod ontvangen die defect bleek te zijn. Na een aantal dagen dat ik de mod geretourneerd had kreeg ik maar geen reactie. Na een aantal maal op en neer te hebben gemaild konden ze de mod niet vinden. Als je hun mailt mag je blij zijn als ze dezelfde dag nog reageren. Het telefoonnummer op hun site is niet bereikbaar en je krijgt een bandje te horen dat je hun moet mailen. Zolang je niet blijft mailen blijft het stil aan hun kant. Nu na 14 dagen dat ik het product heb geretourneerd heb ik nog steeds niet mijn geld retour ontvangen.

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Top !

Correcte informatie Levering zelfs vroeger dan verwacht !

Supersnel

Snelle bezorging, goed product

Ben zeer te spreken over de Smok NFIX. Zacht aan de keel, smaakt beter dan een sigaret eigenlijk. Ontzettend hulpvol met stoppen met roken. Zelfs tijdens het stappen smaakt deze goed met alcohol. Bezorging nog sneller dan aangegeven op de site, tijdens de bestelling.

Smooth, tasty, refreshing :)

The disposables were amazing, to say the least. It was in great quality, and really tasty. Smelled wonderful too. Worked like a charm.

Mooie shop goed gesorteerd

Helemaal perfect!

Ik ben erg blij met mr-joy. De producten zijn heel erg goed en de levering is supersnel! Ik raad iedereen aan hier naar toe te gaan/ te bestellen!!

geweldig!

alles was makkelijk te vinden op de site en duidelijk opschreven het werkt ook helemaal top precies zoals ik wou!!

Ronduit geweldig

Ik bestel mijn vape spullen standaard bij mr-joy en ik heb nog nooit problemen ervaren, de levering is altijd super snel en de producten kloppen ook altijd. Ze hebben ook een zeer ruim aanbod en dat vind ik erg prettig.

Super snelle levering

Echt een top service! Binnen een paar seconden al verzonden en de volgende dag in huis!

Ruime keuze en snel geleverd!