Snelle goede service

Op tijd afgeleverd, goed stevig verpakt en hoefde niet thuis te zijn voor de levering. Enkel een bevestigings mail van aflevering heb ik gemist. Verder goed en betrouwbaar

Heb al vele e sigaret en eliqued s geprobeerd,maar dit overtreft mijn stoutste dromen, Geweldige smaak lekkerder als mijn shag Ik rook al vele jaren maar dit is ideaal

Simple, fast and everything in order!

Very easy to order and fast delivery (with T&T)

Subliem!

Alles wat ik nodig heb om te vapen op één website, super toch... Overzichtelijke pagina, mooi en degelijk (verstaanbaar) uitgelegd, vlugge opvolging van de bestelling,... Zeker voor herhaling vatbaar. Staat al in mijn favorieten werkbalk op mijn PC *wink*

Slecht want de e sigaret doet niet wat ie moet doen…

E sigaret blijf door dampen na dat je klaar bent met inhaleren. En hij zuigt erg zwaar.

Snelle, goede leveringSuper!

Snelle en goede service!

Komen netjes de afspraken na

Goede website en snelle levering

Overzichtelijke website. Snelle levering. Ruime keuze.

Snelle service, prima prijs

Goede prijzen voor de producten, en een hele snelle bezorging. Dik tevreden!

Delayed delivery - Wrong product information on website

The description says: "The Justfog Q16 Pro Starter Kit from the Justfog brand consists of the Justfog Q16 Pro Battery , Justfog Q16 Pro Clearomizer - 2ml and the Justfog Q14 / Q16 Series Coils - 5Pcs" but unless you scroll down in the content section you won't notice that there is only 1 coil in the package and not 5. The website is designed to hide information so they can charge you multiple times. I don't understand why they have to lie like that to make you order multiple times. And my package arrived open and a day late. Either bad packaging or a bad service. First and last time I am ordering anything from this shop.

• Would you recommend us? No

Top!!

Goeie service , binnen 1 dagje binnen

Sehr zu Empfehlen.

Ich bin sehr zufrieden. Bestellung ist sehr zügig geliefert worden. Werde gern immer wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnel en goede service

Supersnelle en goede service

Snel, overzichtelijk, makkelijk, goede uitleg!

Zoals de titel zegt

Super snelle levering

Super snelle levering

Schitterende dienst na verkoop!!!

Mijn nieuwe toestel had een batterijprobleem en werd na retour eenvoudigweg vervangen.

voor 12 besteld

ik heb pakje besteld voor 12 dat was ongeveer half 7,en dan krijg ik pas volgende dag thuis,ik ben best wel teleurgesteld

Snelle en correcte levering. Netjes verpakt en makkelijk te bestellen.

Mijn ervaring

Mijn ervaring is dat de mensen van mr Joy, het personeel de tijd neemt voor de klant.. Plus de levering is op tijd.. Ik bestel daar al een tijd of ik kom langs in Amsterdam.. Bijelkaar een goede zaak.. En prettige mensen.. Dus ik geef ook 5 sterren.. Bedankt mr Joy

Gemakkelijke bestelling

Prima geleverd

snel en goed

Op zondag besteld en op maandag bezorgd.

Soms ietsje prijziger, maar 1 van de beste vapeshops!

Ik ben een beginnende vaper en zocht een goedkope maar stevige vape. Ik zocht op een paar sites en besloot toch om op deze te bestellen vanwege 1:de mogelijkheid om je pakje te laten leveren op postpunt. 2:de goede uitleg bij alle producten zodat je weet wat je koopt en hoe het werkt. 3:de links die je doorverwijzen naar de juiste benodigdheden (ik kocht een voopoo drag 2 refresh kit, en op de productpagina van de vape zelf stonden de links van de coils die erin passen en de batterijen.

Snelste van de benelux hoogstwaarschijnlijk

Ik had liquid nodig maar de shops waar ik normaal ga zijn redelijk ver en ik had geen goesting om er naartoe te rijden. 1e keer dat ik liquid bestelde online en het was snel en gemakkelijk gebruik van de site

Altijd snelle bezorging

Super Service, schnelle Lieferung

Ich hatte mich bei der Anmeldung etwas „dämlich“ angestellt und hatte dadurch auch Kontakt zu Mitarbeitern. Der Service ist super, nett und kompetent. Ich werde definitiv wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja