Super Service, schnelle Lieferung

Ich hatte mich bei der Anmeldung etwas „dämlich“ angestellt und hatte dadurch auch Kontakt zu Mitarbeitern. Der Service ist super, nett und kompetent. Ich werde definitiv wieder bestellen!

Super service

Altijd zeer goede en snelle levering en service! 1 keer een probleempje gehad met een levering die niet kwam.. 1 mailtje gestuurd en de volgende dag zat mijn bestelling in de bus! Dus enkel pluspunten!!

Prachtige snelle service! 2 duimen opsteken is nog niet genoeg. Doe zo voort! Groetjes van een beginnende vaper.

Zeer tevreden!

Goede en snelle verzending (dag erna al in huis)

Snelle service!

Super snelle service. Alles wat je nodig hebt op 1 site. Meer heb je niet nodig. Ga hier zeker vaker bestellen!

Super Fast delivery

Great Prices and deliverd next day i orderd on friday and was so good i order again on sunday and it still came on monday

Super vlugge en correcte levering

Om 23u00 besteld en dag nadien om 18u ontvangen. Voorbeeld voor de vele webshops.

Mijn ervaring was super!

Mijn order kwam super snel binnen en was perfect geleverd! Top service!

Goede kwaliteit,en niet duur,ga er zeker weer bestellen

Great

Everything was great. The package arrived on time.

Super service

Levering vond correct en heel snel plaats, erg fijn.

Altijd snelle levering, goede prijzen, gewoon goed.

Altijd perfecte service!

Ik had laatst een idee, misschien is het tof om een google chrome extentie te ontwikkelen waardoor de plaatjes alsnog geladen kunnen worden. Rare regel he? ;)

Snel verzonden en geleverd

Zoals beschreven.

Site duidelijk en snelle levering

Site duidelijk en snelle levering

Excellent

Excellent service

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Ik haal altijd mijn coils hier, nu was mijn vape kapot dus heb ik een nieuwe smok archfox gekocht, de volgende ochtend na bestellen had ik hem thuis.

Mijn eerste bestelling zeer snel geleverd in België een klant erbij dankjewel..

Dit product is veel goedkoper dan in de winkels van België. Zal niet twijfelen om mijn volgende bestelling te doen bij mr-joy groetjes

Snel geleverd,goed verpakt

snel en stipt geleverd.

Een vraag gestelt over mijn twijfel en een duidelijk antwoord gekregen. Dit antwoord gevolgd en ik heb mij nog niet beklaagd over mijn aankoop. Merci mr-joy.

Prettige en persoonlijke service

Nadat ik niet tevreden was met mijn zending is er direct op mijn mail gereageerd en een passende oplossing geboden. Hulde, zo zouden meer bedrijven moeten reageren

Top meer kan ik niet zeggen

excellent

perfect!

Zeer vlotte levering. Min puntje, mag wel in een kleinere verpakking verzonden worden.

Nog nooit problemen ervaren

Bestellen is makkelijk, overzichtelijke site, snelle levering!