Snel binnen. Zondag besteld, maandag in de bus (België)

Goeie

Was bij de eerste delivery een klein foutje bij het pakket maar hebben uiteindelijk toch wel een nieuwe gestuurd dus goeie service allemaal

Ik bestel altijd mij mr-joy, super tevreden.

Super snel geleverd

Snel geleverd goede kwaliteit

Volgende dag geleverd en goed product

Prima service!

1ste keer bestelling geplaatst. Dag nadien al aan de deur gebracht. Het enige minpuntje is misschien een kleinere doos nemen voor een klein pakketje. (milieuvriendelijker) Maar voor de rest top!

Top selectie, top service, snelle levering.

Op zondag voor 22:00 meerdere smaakjes en accessories besteld voor mijzelf en mijn vriendin. Volgende dag om 17:30 werd het geleverd. Had een kleine opmerking over de afleveremail en dit hebben ze direct opgepakt en opgelost. Top!

Goede en snelle service

Product is good. Quick delivery. Thank you Mr. Joy!

This is a great is a vape store. So many flavors I have yet to try, as they have a huge collection. Prices are reasonable and shipping is quick.

Makkelijk proces, snelle levering

Bestellen was eenvoudig, na wat plaatjes te hebben bekeken met Google. Levering was zoals beloofd: snel, de volgende dag en uitstekend verpakt. Meer is niet nodig toch?

Vijf sterren! Beste webshop die ik ken

Veel te kiezen en snel bezorgd!

Heel tevreden over mijn bestelling

Bestelling was er binnen een dag

Snelle verzending

Ik heb mn bestelling vandaag gedaan en komt morgen al een plus het is goedkoop

alle damp-benodigdheden onder 1 dak

prima kwaliteit en snelle levering, ook naar belgie/leuven

A positive experience

Impressive range of products and well priced. Delivery was really quick. Would use again and can recommend without hesitation.

Top!!!

J’ai passé commande et j’ai été livré le lendemain malgré le week-end Un tout grand merci

Snelle verzending en goed klantencontact. Had een probleem met mijn luxe PM40, maar is zorgvuldig opgelost. Top.

Excellent

Good selection of equipment. Next day deliveries. Free delivery over €20. What more do you want?!

Goede service snel bezorg

Goede service en snel geleverd top bedrijf

Groot assortiment Goeden service

Zeer ontevreden

Bestelling donderdag besteld en dinsdag nog niks ontvangen ook geen track and trace code. Wel bestempeld als afgehandeld.. klantenservice telefoonnummer is enkel een antwoord apparaat die verteld dat je moet mailen. Dus niemand kunnen spreken. Dit is de tweede keer dat de gemaakte beloftes betreft de snelle levering verre van snel zijn.

Helemaal super, snel en netjes geleverd en top producten

Kwailteits spullen en een verd****md snelle levering!!!! Wat wil je nog meer?

Volgende dag bezorging door DHL zoals belooft, top zaak

Snel en duidelijke service